Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 20:08

Χατζηαλέξης: «Πρέπει να τα δώσουμε όλα για τη νίκη διότι, παίζουμε για την ύπαρξή μας»

Στον Αίαντα Σαλαμίνας, αμέσως μετά την πληροφόρηση ότι το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ξεκινάει την Κυριακή, στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με την Θύελλα Ραφήνας.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του συλλόγου προσπαθούν να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας με ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και θα δώσουν άλλη ποιότητα στην ομάδα.

Μαλιστα, ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης είδε το προτελευταίο μεταγραφικό απόκτημα (Φερεντίνο) να σκοράρει στο μεσοβδόμαδα φιλικό με τον Άγιαξ Ταύρου όπου οι Σαλαμίνιοι επικράτησαν με 0-2.

Το δεύτερο τέρμα πέτυχε ο Λέκκας.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Χατζηαλέξη που αναφέρθηκε στην διακοπή αλλά και στην... επανέναρξη του πρωταθλήματος λέγοντας: "Το ότι δεν έγινε το πρωτάθλημα ήταν καλό για εμάς αφού είχαμε την ευκαιρία και προλάβαμε να ενισχυθούμε καπως δίνοντας λύσεις στο έμψυχο δυναμικό. Από εκεί και πέρα δουλεύουμε για να είμαστε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί στο ματς με τη Θύελλα Ραφήνας που θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Άλλωστε αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που αρχίζει και ανεβαίνει βαθμολογικά και η θέση που κατέχει στην κατάταξη την αδικεί. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και να δούμε τη συνέχεια ακόμη πιο αισιόδοξα. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για τη νίκη διότι και εμείς παίζουμε για την ύπαρξη μας'.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares