Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 21:57

Αναβλήθηκε το Ερμιονίδα-Άγιος Ιερόθεος

Δείτε την ενημέρωση της Ερμιονίδας που αναφέρει ότι η ΕΠΟ ανέβαλλε τον αγώνα με τον Ιερόθεο μετά τα κρούσμα κορωνοϊού που υπάρχουν στην ομάδα της Αργολίδας

Η ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ κάνει γνωστό πως η ΕΠΟ ενημέρωσε την ομάδα μας ότι ανέβαλε το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άγιο Ιερόθεο που ήταν προγραμματισμένο την Κυριακή (16/01), για την 11η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας, λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού, που ανιχνεύτηκαν στον σύλλογό μας, κατά τους καθιερωμένους ελέγχους.

Την Τετάρτη (12/01) διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικοί στην Covid-19 επτά παίκτες και ένα μέλος του ΔΣ, μετά από τεστ που έγιναν και στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου. Τα κρούσματα δηλώθηκαν στον ΕΟΔΥ. Για την κατάσταση ενημερώθηκε η ΕΠΟ (Υγειονομική Υπηρεσία, Επιτροπή Αγώνων), όπως γίνεται, άλλωστε, κάθε εβδομάδα από την ομάδα μας, με βάση το πρωτόκολλο. Τα μέλη μας που βρέθηκαν θετικά στον ιό, απομονώθηκαν άμεσα, ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, ενώ παρακολουθούνταν και από το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου μας.

Την Παρασκευή (14/01) διενεργήθηκαν νέοι έλεγχοι για τον κορονοϊό σε όλα τα μέλη του συλλόγου, καθώς και όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Υγείας του ΕΟΔΥ, της Υγειονομικής Υπηρεσίας της ΕΠΟ. Διαπιστώθηκε ξανά ότι νοσούν από κορονοϊό επτά παίκτες, που βρίσκονται σε καραντίνα, με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, ενώ υπήρξε εκ νέου ενημέρωση στην Υγειονομική Υπηρεσία της ΕΠΟ. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε ξανά με πολλές απουσίες και με τους παίκτες που ήταν διαθέσιμοι.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares