Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 18:53

Σπουδαία νίκη της Προοδευτική επί του Πανελευσιανιακού

Πανελευσινιακός και Προοεδευτική επιδόθηκαν σε ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι, με αρκετές ευκαιρίες, εξαιρετικό ρυθμό, επιθετικό ποδόσφαιρο και φυσικά προσωπικές μονομαχίες.

Στα αρνητικά του αγώνα, ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος που δεν επέτρεψε στις δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στα βαθμό που θα ήθελαν.

Τα πρώτα λεπτά ανήκαν στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν την πρώτη μεγάλη στιγμή της αναμέτρησης στο 12ο λεπτό, όταν ο Όμο εκτέλεσε φάουλ, όμως ο Γκλώτσος ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε, ενώ είχαν ακόμη δύο υποψίες φάσεων.

Βέβαια, από τη στιγμή που πατήσαμε στο 20 λεπτό, ο Πανελευσινιακός κατάφερε να ισορροπήσει και στο 21’ είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου, με τον Αντωνακόπουλο να κάνει ωραία ενέργεια και σουτ, όμως η μπάλα σδεν του έκανε το χατίρι, από τη στιγμή που προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Χαλκίδη και πέρασε έξω.

Η Προοδευτική πήρε ξανά τη σκυτάλη στο 38ο λεπτό, όταν ο Δημακάκος έβγαλε μία εξαιρετική μπαλιά στον Κυριαζή και εκείνος προσπάθησε να κρεμάσει τον Γκλώτσο που έκανε άστοχη έξοδο, όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω.

Στη φάση αυτή όλοι… πάγωσαν, από τη στιγμή που ο επιθετικός των φιλοξενπύμενων έμεινε στο έδαφος από χτύπημα που δέχθηκε από τον τερματοφύλακα του Πανελευσινιακού. Ευτυχώς όμως ο Ελληνας φορ είχε κανονικά τις αισθήσεις του και αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες επανήλθε κανονικά στον αγωνιστικό χώρο.

Από εκεί και έπειτα οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις, δίχως όμως να τα καταφέρνουν, από τη στιγμή που παρά τον καλό ρυθμό και οι δύο τα… χαλούσαν στην τελική πάσα.

Στο δεύτερο μέρος, η Προοδευτική μπήκε με την ίδια φόρα και στο 49ο λεπτό είχε την πρώτη καλή στιγμή της επανάληψης με σουτ του Μακρυγιάννη έξω από την περιοχή όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω.

Ένα λεπτό αργότερα όμως η Μεγαρίτης δεν λάθεψε και με πολύ όμορφο σουτ από τα όρια της περιοχής άνοιξε το σκορ.

Μάλιστα, στο 56’ η ομάδα του Αρναούτη θα μπορούσε να έχει πάρει αέρα δύο τερμάτων, όμως ο Γκλώτσος κατάφερε να διώξει σε κόρνερ το σουτ του Μακρυγιάννη.

Οι γηπεδούχοι, που δεν είχαν βρεθεί ξανά πίσω στο σκορ στην έδρα τους, έδειχναν να μη μπορούν να συνέλθουν, με την Προοδευτική να προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί αυτό, για να σκοράρει εκ νέου.

Μετά τη συμπλήρωση των 60 λεπτών ο Πανελευσινιακός έδειχνε να ισορροπεί, με τους φιλοξενούμενους να στοχεύουν σε μεγάλο βαθμό στις αντεπιθέσεις και τους ανοιχτούς χώρους.

Η επόμενη μεγάλη στιγμή του ματς ήρθε στο 70’, όταν ο Πατσατζόγλου σπατάλησε πολύ σημαντική ευκαιρία, από τη στιγμή που έστειλε τη μπάλα πάνω στον Γκλώτσο ενώ βρίσκονταν προ κενής εστίας.

Από εκεί και έπειτα η Προοδευτική έκανε διαχείριση του αποτελέσματος και κατάφερε να πανηγυρίσει μία πολύ σημαντική νίκη με την οποία έμεινε πρώτη στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Πανελευσινιακός (Μουράτ Σεροπιάν): Γκλώτσος, Μανδαμαδιώτης, Λώλος, Συριόπουλος, Παπατζίκος, Μάρης (79' Λαζαρίδης), Αντωνακόπουλος, Μπούσης (56’ Μακρίδης), Βεζιρτζοζόγλου, Ερέρα (79' Ξενοπανάγος), Λάμπρου (67’ Σεκούμπα)

Προοδευτική (Δημήτρης Αρναούτης): Χαλκίδης, Νομικός (47’ Αλεξίου), Δημακάκος, Πατσατζόγλου, Βοσνακίδης, Μεγαρίτης, Ραχίμ (73’ Μακρίδης), Μακρυγιάννης, Κυριαζής (67’ Τσιαβός), Θεοδωρίδης (73’ Εϊζεηγκουίρ), Όμο

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares