Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 18:57

Ο Αήττητος λύγισε τον ΑΟ Πυλίου

Την ήττα με 1-0 γνώρισε στα Σπάτα απ’ τον Αήττητο ο Α.Ο Πυλίου στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής (6ος Όμιλος) με το γκολ που πέτυχε ο Κατσέρης στα 10 δευτερόλεπτα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους προσπάθησαν να δημιουργήσουν όμως παρότι είχαν 2-3 σημαντικές ευκαιρίες το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Πηγή giafkasports.gr

Εικόνα
Με το ξεκίνημα της αναμέτρησης ο Αήττητος κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Α.Ο Πυλίου αφού μετά από βαθιά μπαλιά ο Κατσέρης στο 10 δευτερόλεπτα βρέθηκε σε θέση βολής και κατάφερε να νικήσει τον Μιαούδη στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά του γωνία για το 1-0. Στο 19ο λεπτό ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν. Ο Δεληζάνος έκανε την σέντρα απ’ τα αριστερά και ο Δρόσος βρέθηκε σε θέση βολής αλλά δεν μπόρεσε να πάρει την κεφαλιά για να την στείλει στα δίχτυα.

Στο 30ο λεπτό ο Αήττητος πάτησε ξανά περιοχή με τον Μιαούδη να απομακρύνει το διαγώνιο σουτ του Ασλάνι. οι «βυσσινί» ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο και την κυκλοφορία μέχρι και το φινάλε του πρώτου και δημιούργησαν ακόμη μια φάση στο 47’ με τον Αυγερινό να απομακρύνει το διαγώνιο σουτ του Εμουμπά και το 1-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με διάθεση να ανεβάσουν την απόδοση τους, είχαν την κατοχή όμως δεν μπορούσαν να απειλήσουν με τον Αήττητο να προσπαθεί κυρίως στην κόντρα και να έχει μια καλή στιγμή στο 67’ με το σουτ του Κατσέρη να περνά ψηλά άουτ.

Στο 79΄ο Α.Ο Πυλίου έφτασε κοντά στην ισοφάριση όταν ο Μεντής έκανε την σέντρα απ’ τα δεξιά και ο Εμπουμπά πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω απ’ τα δοκάρια του Αυγερινού ενώ στο 91’ ο Χατζηφούντας έκανε το διαγώνιο σουτ με τον Αυγερινό να απομακρύνει με τα πόδια και με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Διαιτησία
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπαλαχούτης με βοηθούς τους Ξουρίδα και Στεφάνου.

Οι συνθέσεις
Αήττητος Σπάτων (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αυγερινός, Αγγελής, Ασλάνι, Μιχαϊλίδης, Νομικός, Παναγόπουλος, Χοτζάι (26΄ Δημητρίου) (66’ λ.τ. Ιωαννίδης), Λαμπρίδης, Κατσέρης, Καλογεράς (59’ Πρέντι), Παπαγεωργίου.

Α.Ο Πυλίου (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Μιαούδης, Δεληζάνος, Γεωργιάδης Γ.Ι., Συντιχάκης (62’ λ.τ. Μαργαρίτης) , Μπριλάκης, Πλατέλλας (62’ Μεντής), Γεωργιάδης Γ.Σ., Κωνσταντινίδης, Εμπουμπά (91’ Πάχος), Φονσέκα (56’ Χατζηφούντας), Δρόσος.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares