Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 18:31

Κορυφή με ανατροπή για τον ΠΑΟ Ρουφ

Η ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής ημέρας στον 7ο όμιλο για το 2022 βρίσκει τον ΠΑΟ Ρουφ στην κορυφή της κατάταξης και χωρίς «συγκάτοικο»!

Στο ντέρμπι με τον ΑΟΑΝ, η ομάδα του Ι. Σταυριανού πήρε τη νίκη με 2-1, προσπέρασε τον αντίπαλό της στην πρώτη θέση και, συγχρόνως, άφησε πίσω τον Πανιώνιο, που έχασε βαθμούς στα Χανιά. Παρότι έμειναν πίσω στο σκορ, οι κόκκινοι κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή με κορυφαίο του γηπέδου τον Ζερόμ Γκιοατά, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Εκτός αυτού, όμως, ο Καμερουνέζος αμυντικός απέτρεψε στο τέλος την παραβίαση της εστίας του Κουνάδη με σωτήριες τοποθετήσεις.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους Κρητικούς, οι οποίοι πήραν το προβάδισμα στο 23ο λεπτό, χάρη σε κοντινό, γυριστό σουτ του Μαυρή, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μηνά και κεφαλιά πάσα του Χριστόπουλου από το ύψος της περιοχής (0-1). Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να ελέγχουν το παιχνίδι, όμως σε μία στατική φάση λίγο πριν το φινάλε δέχθηκαν την ισοφάριση. Ο Καλλέργης εκτέλεσε κόρνερ στο 41ο λεπτό, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε, ο Οικονομόπουλος γέμισε από κοντά στη μικρή περιοχή και ο Γκιοατά με εξ επαφής κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο ΠΑΟ Ρουφ ολοκλήρωσε την ανατροπή. Ο Νιτσάκης μαρκαρίστηκε αντικανονικά από τον Πιθαρούλη, ο διαιτητής Ρεντίφης έδειξε την άσπρη βούλα και ο Γκιοατά ψύχραιμα έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μπένκο για το 2-1. Έκτοτε, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και κατέστησαν ακίνδυνους τους αντιπάλους τους, που έφτασαν στις καθυστερήσεις για να δημιουργήσουν καλές προϋποθέσεις για την ισοφάριση. Στο 91ο λεπτό ο Μηνάς εκτέλεσε κόρνερ στην καρδιά της άμυνας, παρενεβλήθη ο Αλεξίου ο οποίος έπιασε την κεφαλιά για να απομακρύνει, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνθηκε, ενώ στην τελευταία φάση η μπάλα σταμάτησε πάνω στον Γκιοατά σε «φαρμακερό» σουτ του Νοκάι! Το τελευταίο σφύριγμα του Ρεντίφη βρήκε τον ΠΑΟ Ρουφ να πανηγυρίζει «τρίποντο».... κορυφής!

Διαιτητές: Ρεντίφης, Γκούβας-Κουλοχέρης (Ανατολικής Αττικής)

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Ισίδωρος Σταυριανός): Κουνάδης, Βενάρδος, Κατσούλης, Οικονομόπουλος, Γκιοατά, Αλεξίου, Νιτσάκης (68' Φιλιμέγκας), Χατζηλάμπρος, Μάντζιος (9' λ. τρ. Μπουντόπουλος (81' Θεοδώρου)), Καλέργης, Ψυχογιός

ΑΟΑΝ (Νίκος Σουργιάς): Μπένκο, Δολαψάκης, Πλουσής (41' λ. τρ. Κατσαρός), Πιθαρούλης, Τσανάι, Φουκαράκης, Μαυρής (83' Μ. Πάγια), Μηνάς, Χριστόπουλος (75' Αυγουστάκης), Νοκάι, Κρίσταν (83' Τζιλάι).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares