Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 00:29

Ποικίλα συναισθήματα στον Αιολικό

Οι πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες από τις οποίες μπορεί να αξιολογήσει κανείς το παιχνίδι με τον Εθνικό, αλλά και τα σύνθετα συμπεράσματα στα οποία οδηγούν, έχουν δημιουργήσει και ποικίλα συναισθήματα στους κόλπους του Αιολικού.

Από την μία, υπάρχει πικρία για το «βαρύ» σκορ στο οποίο εξελίχθηκε η ήττα (4-1) στο γήπεδο των Αγ. Αναργύρων. Υπάρχει, όμως, και ικανοποίηση για το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές το πάλεψαν με αξιώσεις σε όλο το ενενηντάλεπτο και, μάλιστα, έφτασαν να «αγγίξουν» την ισοφάριση λίγο πριν το φινάλε, παρότι αγωνίζονταν με αριθμητικό μειονέκτημα από το... 1ο λεπτό! Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, όπως παρατηρούν στον Αιολικό, ότι μετά το τέλος του αγώνα, εκείνος που γνώρισε την αποθέωση στις τάξεις του Εθνικού είναι ο γκολκίπερ Μουζάκης...

Εκείνο που είναι σαφές, είναι πως στην ομάδα της Μυτιλήνης επικρατεί έντονη δυσαρέσκεια για τον διαιτητή Φωκά και τον δεύτερο βοηθό του Ζουλή, με τους κυανόλευκους να τονίζουν πως η φάση της αποβολής του Ζαχαρή καθόρισε την έκβαση του αγώνα. Πάνω σε αυτό επισημαίνουν ότι αφενός ο Παντελίδης έφυγε από θέση οφσάιντ, προσθέτοντας μάλιστα πως ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι, αφετέρου ότι τα πρόσθετα δεδομένα στη φάση της ανατροπής δεν αιτιολογούν την αποβολή του 24χρονου τερματοφύλακα.

Όσο για την επόμενη μέρα, από τον νησιωτικό σύλλογο καθιστούν σαφές ότι ο Αιολικός θα συνεχίσει με ψηλά το κεφάλι και με μοναδικό σκοπό τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αν ο στόχος της πρώτης θέσης έχει απομακρυνθεί.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares