Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 19:59

Σημαντική νίκη της Ηλιούπολης επί του Φωστήρα

Μια ακόμα σημαντική νίκη με 2-0 πέτυχε η Ηλιούπολη απέναντι στον Φωστήρα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι παίκτες της Ηλιούπολης μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, πιέζοντας ψηλά, και δημιουργώντας ευκαιρίες. Το πρώτο γκολ του αγώνα πέτυχε ο Γεμιστός στο 2′. Η Ηλιούπολη μετά το γκολ δεν κατέβασε ρυθμό και συνέχισε να έχει τη συντριπτική κατοχή της μπάλας, με τον Γεμιστό να σημειώνει το 2-0 στο 23 μετά από σέντρα του Μπουσάι.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες έπαιξαν δυνατό και εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, με τον Φωστήρα να σημειώνει μια καλή φάση στο 53′, με τον Τσακαλο να αποσωβεί το γκολ. Είχε προηγηθεί στο 49′ μια μεγάλη ευκαιρία για την Ηλιούπολη, με τον Ντινιωτάκη να μην καταφέρνει να σκοράρει εξ επαφής μετά από σέντρα του Μπουσάι. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν λίγες ευκαιρίες και το 2-0 να είναι το τελικό σκορ.

Ηλιούπολη: Τσάκαλος, Κωστόπουλος (Πολίτης 45′), Μπουσάι, Κρητικός, Τσατσαρής, Μαλάι (Γάγγος 79), Ταβάρες (Λάμπι 73), Σάμιος, Γεμιστός (Kράσι 73′), Ζέλο, Ντινιωτάκης (Κουτσογκίλας 89′).

Φωστήρας: Ασημέλης, Τσουβαλτσίδης (Καρμοίρης 73′), Ιωαννίδης, Χριστοφιλέας, Πεχλιβανίδης (Ρέππας 73′), Κασνέτσι, Πινιώτης (Σταυροθανασόπουλος 60′), Σταύρου, Πίσσας, Τσιώλης (Δηλαβέρης 33′), Μπερνιδάκης.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares