Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 20:08

Εύκολη νίκη για τον Πανελευσιανικό

Ο Πανελευσινιακός επικράτησε του Κερατσινίου με 2-0, σε μία αναμέτρηση, όπου δεν κινδύνευσε σε καμία στιγμή του ματς

Σημαντική νίκη που τον κρατά σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη Προοδευτική πέτυχε ο Πανελευσινιακός επί του Κερατσινίου.

Η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν έπειτα από τα πρώτα 10 αναγνωριστικά λεπτά ανέβασε ρυθμό και αφού σπατάλησε μία ευκαιρία στο 11', 3 λεπτά αργότερα μπήκε μπροστά στο σκορ.

Στο 14ο λεπτό λοιπόν, οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα εντυπωσιακό γκολ, από μία πάρα πολύ ωραία συνεργασία των παικτών των ελευσινίων οι οποίοι… έκρυψαν τη μπάλα για να την εμφανίσει στα δίχτυα με ψύχραιμο πλασέ ο Αντωνακόπουλος. Ετσι, γι’ ακόμη Ένα ΕΝΤΊς έδρας παιχνίδι ο Πανελευσινιακός μπήκε μπροστά στο σκορ από νωρίς.

Μάλιστα στο 17’ οι παίκτες του Σεροπιάν θα μπορούσαν να είχαν διπλασιάσει τα τέρματά τους, όμως το πλασέ του Βεζιρτζόγλου, έπειτα από τη σέντρα του Λαζαρίδη, κόντραρε για να περάσει κόρνερ.

Το Κερατσίνι από εκεί και έπειτα προσπάθησε να ανέβει και να πιέσει, ωστόσο ήταν εμφανές πως η ομάδα δεν είχε την απαραίτητη χημεία, με τις ατομικές ενέργειες να είναι ο κύριος τρόπος με τον οποίο προσπαθούσαν να απειλήσουν, δίχως ιδιαίτερη επιτυχία.

Βέβαια, ενώ και οι δύο ομάδες ήθελαν να παίξουν «στρωτό» ποδόσφαιρο, αυτό δεν ήταν εύκολο, από τη στιγμή που η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση.

Η επόμενη καλή στιγμή λοιπόν ήρθε στο 39ο λεπτό, όταν ο Αντζέλι σούταρε, αλλά ο Γκλώτσος αντέδρασε σωστά και κράτησε το μηδέν.

Έτσι, οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με το 1-0 να μένει αναλλοίωτό.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός ήταν πολύ πεσμένος, με τους γηπεδούχους να κρατούν τη μπάλα και να κάνουν διαχείριση του αποτελέσματος, με το Κερατσίνι να μένει σε παθητική θέση.

Μάλιστα, ο Πανελευσινιακός έφτασε πολύ κοντά στο 2-0 στο 58ο λεπτό, με τον Μανδαμαδιώτη να σουτάρει από πλάγια θέση, όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω.

Ο Θανέλλας προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα έτσι ώστε να αλλάξει τις ισορροπίες της αναμέτρησης, ωστόσο η ποιότητα της ομάδας του Μουράτ Σεροπιάν, ήταν αρκετή έτσι ώστε οι γηπεδούχοι να μη νιώσουν σε καμία στιγμή του ματς ότι απειλούνται.

Έτσι, με τη συμπλήρωση 70 λεπτών ο Πανελευσινιακός κλείδωσε τη νίκη, έπειτα από πολύ ωραίο γύρισμα του Σεκούμπα και προβολή του Μακρίδη, ο οποίος σκόραρε προ κενής εστίας.

Από εκεί και έπειτα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν διαχείριση του αποτελέσματος και να φτάσουν σε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ 1 λεπτό πριν τη λήξη της αναμέτρησης ο Βεζιρτζόγλου αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τους γηπεδούχουες να τελειώνουν το παιχνίδι με 10 παίκτες.

Πανελευσινιακός (Μουράτ Σεροπιάν): Γκλώτσος, Μανδαμαδιώτης (84' Λάμπρου), Λώλος, Συριόπουλος, Παπατζίκος, Λαζαρίδης, Αντωνακόπουλος (79' Κέιζο), Μπούσης (84' Μουσκάι), Βεζυρτζόγλου, Σεκούμπα (79' Τσακίρης), Ξενοπανάγος (53' Μακρίδης)

Κερατσίνι (Φώτης Θανέλλας): Πίνης, Αντζέλι, Νταγκουνάκης (63’ Μητσόπουλος), Μουκίδης, Δουμούρας, Τραορέ, Κοντογιαννάτος, Ντούνιας, Καλομοίρης (10’ Καρυπίδης, 58’ Γκέκα), Τσαγκάρης, Τζανιδάκης (58’ Σούλιας)

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares