Τρίτη, 01 Φεβρουαρίου 2022 13:19

Γεωργούλης: «Η νίκη θα αποκτήσει αξία αν έχουμε ανάλογη συνέχεια με τη Σαντορίνη»

Είχε τους λόγους του ο Θύμιος Γεωργούλης, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τον Άρη Σκάλας στη Λακωνία, να αισθάνεται χαρούμενος. Δεν ήταν μόνο οι τρεις βαθμοί από το νικηφόρο 2-1 της ομάδας.

Ήταν και ο τρόπος με τον οποίο επιτεύχθηκε η νίκη, καθώς οι «νερατζούρι» πέτυχαν τον στόχο τους με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, γεγονός που φανερώνε πως αν μη τι άλλο στις τάξεις των ποδοσφαιριστών υπάρχει πίστη για επίτευξη της σωτηρίας. Αυτό υπογράμμισε και ο έμπειρος προπονητής, μιλώντας στο Soccerlive μετά το ματς. «Είναι πολύ σημαντικό ότι η ομάδα έβγαλε αντίδραση και το έκανε την... κατάλληλη στιγμή!

Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες το πιστεύουν και είναι προς τιμήν τους και τους συγχαίρω για αυτό! Αλλιώς, μετά το γκολ που δεχθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο θα είχαν παραιτηθεί. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, η εμφάνισή μας ήταν αλάνθαστη. Πετύχαμε δύο γκολ, είχαμε την υπεροχή, χωρίς να κινδυνέψουμε από τον αντίπαλο» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Θ. Γεωργούλης, για να προσθέσει: «Για να αποκτήσει, βέβαια, αξία αυτή η νίκη, θα πρέπει να έχουμε ανάλογη συνέχεια στο πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Σαντορίνη. Εξάλλου, δεν έχουμε κάνει κάτι ακόμα. Πάμε να δουλέψουμε καλά και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Κυριακής».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares