Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 14:41

Άνετος ο Άγιος Ιερόθεος κόντρα στον Άρη Σκάλας

Συνέχεια στη βαθμολογική… αντεπίθεσή του έδωσε ο Άγιος Ιερόθεος που επικράτησε με το εκκωφαντικό 4-1 του Άρη Σκάλας στο Περιστέρι σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση.

 

Ετσι, έφθασε τους 11 βαθμούς και στο -1 από τον έβδομο Ερμή Μελιγούς, την ώρα που οι Λάκωνες έχουν 7 πόντους και «βουλιάζουν» στη μάχη για την παραμονή.

Πολυτιμότερος του αγώνα ο Τσιμπόκας που σημείωσε δυο τέρματα. Στο 45’ πλάσαρε ύστερα από ασίστ του Σελμανάι για το 2-0 και στο 83’ με κεφαλιά αξιοποίησε την σέντρα του Σιμάκου, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 4-1.

Το… χορό των γκολ άνοιξε στο 40’ ο προωθημένος Καρδάμης, παίρνοντας το «ριμπάουντ» από το σουτ του Σελμανάι που σταμάτησε ασταθώς ο θετικός γενικά, αλλά ολομόναχος Ζιάρας. Στο 49’ ήρθε το 3-0 από την κεφαλιά του Χολέβα σε σέντρα του Μπαλωμένου, ενώ στο 60' ο Παρασίδης μείωσε σε 3-1 για τους φιλοξενούμενους. Δοκάρι είχε ο Μουστάκης στο 9’ με σουτ-«οβίδα» από το ύψος της περιοχής. Καμιά απειλή για τον Σφύρλα και την άμυνά του καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς από τους αποδυναμωμένους Λάκωνες.

Τέρματα θα μπορούσαν να πετύχουν ακόμα οι Κωτσερίδης-Μάτι στο πρώτο ημίχρονο.

Διαιτητές: Δρούζας, Λυκομήτρος - Μαυροκορδόπουλος (ΕΠΣ Αργολίδας)

Άγιος Ιερόθεος (Πέτρος Ζουρούδης): Σφύρλας, Μπαλωμένος, Σιμάκου, Καρδάμης, Καψής (73’ λ.τρ. Θεοδώρου), Κυριαζής, Κωτσερίδης (66’ Τσάπουρας), Μάτι (46’ Χολέβας), Τσιμπόκας (84’ Καφτηράνης), Μουστάκης (66’ Ασημάκης), Σελμανάι.

Άρης Σκάλας (Αντώνης Δρακόπουλος): Ζιάρας, Μανωλάκος, Χρήστου, Μιχελάκος (70’ Βασιλόπουλος), Μπινιώρης, Σταυρόπουλος, Κανελλάκης (52’ Παρασίδης), Πανταζής, Γουόρντεν, Καστένγκ, Γουίλφριντ.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares