Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 11:35

Καλογιαννίδης: «Είμαστε συνειδητοποιημένοι για τη θέση μας»

Μία καλή βαθμολογική συγκομιδή είχε «χτίσει» ο Ερμής Μελιγούς μέχρι το «διπλό» απέναντι στον Χαραυγιακό την 11η αγωνιστική, όμως οι δύο ήττες στα ισάριθμα παιχνίδια που ακολούθησαν (από Σαντορίνη και Φοίνικα Ν. Επιδαύρου), τον έφεραν πάλι σε δεινή θέση, σε αυτή την αδιάκοπη μάχη για τη σωτηρία στον 5ο όμιλο.

Πλέον, οι «βυσσινί» προετοιμάζονται για το παιχνίδι της Κυριακής (13/2) στο Περιστέρι με τον Άγιο Ιερόθεο, με τον Κώστα Καλογιαννίδη να καταθέτει το σύντομο σχόλιό του στο Soccerlive. «Είμαστε αντιμέτωποι με μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και η οποία το τελευταίο διάστημα έχει παρουσιάσει αρκετά καλά αποτελέσματα. Ο πιο συγκεντρωμένος πιθανόν να βγει νικητής» σχολίασε αρχικά ο έμπειρος προπονητής και συμπλήρωσε: «Είμαστε πολύ συνειδητοποιημένοι για τη θέση που έχουμε βρεθεί, επομένως πρέπει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Η προετοιμασία για το ματς ολοκληρώνεται με την προπόνηση του Σαββάρτου, ενώ στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares