Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 11:38

Σημαντική νίκη για τον ΑΟ Πυλίου στην Κω

Εκτός από έναν αντίπαλο με κοινούς στόχους, αυτή τη φορά ο ΑΟ Πυλίου είχε να αντιμετωπίσει και το άγχος που του έχει προκαλέσει η βαθμολογική καθίζηση από τα μέσα του πρώτου γύρου κι έπειτα.

Και τα πήγε περίφημα! Η ομάδα του Δ. Χρυσόπουλου λύγισε στο νέο στάδιο Ανταγόρα στην Κω τον Καραβά, του οποίου επικράτησε με 1-0 σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 10η αγωνιστική στον 6ο όμιλο! Έτσι, κατάφερε να «ξεκολλήσει» και να «γευτεί» τη χαρά της νίκης ξανά μετά από περίπου τρεις μήνες! Παράλληλα, πλησίασε στον πόντο τη γραμμή της σωτηρίας, ενώ έχει να δώσει ακόμη έναν εξ αναβολής αγώνα, επίσης στην έδρα του με αντίπαλο τον Αίαντα Σαλαμίνας. «Χρυσός» σκόρερ του μοναδικού τέρματος της σημερινής συνάντησης ήταν ο Μεντής, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 14ο λεπτό με δεξί ευθύβολο σουτ μετά από παράλληλη σέντρα του Φονσέκα (1-0). Στη συνέχεια, οι νησιώτες φρόντισαν να διαφυλάξουν το προβάδισμά τους χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και να φτάσουν σε μία υπερπολύτιμη νίκη.

Διαιτητές: Λαθύρης (Φθιώτιδας), Αθανασόπουλος-Καραγεώργος (Αθηνών)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Συντιχάκης, Δεληζάνος, Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Γεωργιάδης (91' Χατζησουλεϊμάν), Μεντής, Κωνσταντινίδης, Εμπουμπά, Φονσέκα (66' Χατζηφούντας), Δρόσος (44' λ.τρ. Μαργαρίτης)

ΚΑΡΑΒΑΣ (Βασίλης Σπάθας): Μπαντίκος, Παπαθανασίου, Μύρκος, Φιαμέγκος, Βλάχος, Παπανικολάου (86' Ευθυμιάδης), Μπιλίμπασι, Λάμπρου, Μαρούδας, Νικολόπουλος (58' Νταουτάι), Νέρες.

(Φωτο: giafkasports.gr)

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares