Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 20:32

Νίκη - ανάσα για τον Άγιο Ιερόθεο

Στερούνται παραστάσεων στην κατηγορία οι ποδοσφαιριστές του Άγιου Ιερόθεου, όμως ο νεανικός ενθουσιασμός τους οδηγεί σε μεγάλες νίκες!

Σήμερα (13/2) το απόγευμα, η ομάδα του Περιστερίου πέτυχε νίκη... επιβίωσης με 2-1 απέναντι στον Ερμής Μελιγούς, ανατρέποντας την εις βάρος της κατάσταση στο τελευταίο τέταρτο της συνάντησης!

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Καδάς «πάγωσε» το γήπεδο της Χωράφας με εξαιρετικό σουτ (0-1), με τους κιτρινόμαυρους να ανεβάζουν σταδιακά ρυθμούς και να αναζητούν την ισοφάριση.

Μάλιστα, στο 70ο λεπτό ο Τσιμπόκας «σημάδεψε» δοκάρι με κεφαλιά, με τον Σελμανάι να φέρνει το ματς στα ίσια στο 77' με σουτ από θέση εκτός περιοχής έπειτα από ενέργεια του Τσιμπόκα (1-1).

Με ανεβασμένη ψυχολογία, πλέον, οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στο 84', χάρη σε γυριστό σουτ του Τσιμπόκα, που έλαμψε με την παρουσία του σε ακόμη ένα ματς! Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι είχαν μοναδική ευκαιρία να πάρουν τον βαθμό, όμως ο Σφύρλας αντέδρασε σωστά.

Διαιτητές: Χρόνης, Θωμόπουλος-Παύλος (Δυτικής Αττικής)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Πέτρος Ζουρούδης): Σφύρλας, Μπαλωμένος, Καψής, Καρδάμης, Μενάι (46' Σιμάκου), Κυριαζής, Κωτσερίδης (63' Χολέβας), Μάτι (63' Ασημάκης), Τσιμπόκας (91' Αποστολόπουλος), Μουστάκης (46' Γκολφινόπουλος), Σελμανάι

ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ (Κώστας Καλογιαννίδης): Κ. Γιαννούσης, Πολυμενάκος, Μέντες, Σπ. Ράλλιος (76' Μπίσσιας), Μπάιρον, Γερ. Ράλλιος, Τσιώλης, Αδάμης (87' Σ. Γιαννούσης), Φερέιρα, Καδάς, Εμπαλό (76' Ανδριανός).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares