Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022 11:59

Ο ΑΟΑΝ πλήγωσε -ξανά- τον Πανιώνιο

Στο ματς του πρώτου γύρου, στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης, ο ΑΟΑΝ είχε πετύχει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα (1-3), προκαλώντας αίσθηση στους φιλάθλους της Κατηγορίας και... όχι μόνο.

Σήμερα (13/2), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, επανέλαβε το επίτευγμά του απέναντι στον Πανιώνιο, αποδεικνύοντας πως η παρουσία του τα τελευταία χρόνια μόνο... πυροτέχνημα δεν είναι! Η ομάδα του Αγ. Νικολάου πλήγωσε ξανά τους κυανέρυθρους, επικρατώντας με 1-0 χάρη σε γκολ του Κρίσταν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης! Έτσι, παρέμεινε «ζωντανή» στη μάχη του τίτλου στον 7ο όμιλο, μειώνοντας παράλληλα τις ελπίδες του Πανιωνίου που είδε τον ΠΑΟ Ρουφ να ξεφεύγει στην κορυφή στο +5.

Στο γήπεδο του Αγ. Νικολάου έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι, με πολλές μονομαχίες, που είχε δύο διαφορετικές όψεις. Μέχρι το 70ο λεπτό οι φάσεις μπροστά στις δυο εστίες ήταν ελάχιστες. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο το ματς πήρε... φωτιά, αφού οι δύο ομάδες δεν θα έμεναν ικανοποιημένες με την προοπτική της ισοπαλίας. Στο 76' οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το γκολ σε πλασέ του Δρίτσα, το οποίο απομάκρυνε πάνω στη γραμμή ο Δολαψάκης, ενώ δύο λεπτά μετά ο Τσανάι σωτήρια έδιωξε σε κόρνερ πριν ο Αργυρίου σουτάρει. Στο 80ο λεπτό ο Πανιώνιος έχασε τριπλή ευκαιρία να σκοράρει, με τον Δερμιτζάκη και τον Μαυρή να κρατούν το «μηδέν» σε προσπάθειες των Κράσι και Δρίτσα από τη μικρή περιοχή! Δύο λεπτά μετά (82') ο Κοντοές μόνος απέναντι στην εστία έστειλε την μπάλα άουτ με προβολή σε κόρνερ του Γροντή! Στο 84ο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κίτου με δεύτερη κίτρινη και στις καθυστερήσεις ο... νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε! Σε αντεπίθεση του ΑΟΑΝ, ο Καπούταγλης απέκρουσε το σουτ του Μηνά, όμως ο Κριστάν που παραμόνευσε πλάσαρε εξ επαφής για το 1-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα!

Διαιτητές: Γεωργόπουλος (Χανίων), Λιοδάκης-Βαρβαντάκης (Ρεθύμνου)

ΑΟΑΝ (Νίκος Σουργιάς): Δερμιτζάκης, Δολαψάκης, Αυγουστάκης (67' λ.τρ. Κρίσταν), Πιθαρούλης, Τσανάι, Φουκαράκης, Παπαδόπουλος (72' Χριστόπουλος), Μηνάς, Νοκάι (86' Μ. Πάγια), Κίτος, Μαυρής

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Καπούταγλης, Ξυγκόρος (75' Αργυρίου), Γκαλίτσιος, Ζούλιας, Διονέλλης, Κοντοές, Μπρέγκου (86' Λιούμης), Γροντής, Πίσπας (75' Γκίνο), Μενσά (57' Δρίτσας), Κράσι.

(Ανταπόκριση: Μάνος Μαρκάκης)

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares