Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022 12:12

Άντεξε με δέκα ο ΑΟ Πυλίου με το Κερατσίνι

Κατάθεση ψυχής έκανε ο ΑΟ Πυλίου στην αναμέτρηση με το Κερατσίνι και απέφυγε μία ήττα, που από κάποιο σημείο κι έπειτα έμοιαζε αναπόφευκτη!

Με κορυφαίο και σκόρερ τον Εμπουμπά, η ομάδα από την Κω απέσπασε το ισόπαλο 2-2, καταφέρνοντας να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης παρότι αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα! Στο 23ο λεπτό οι «ροσονέρι» πήραν το προβάδισμα με κοντινή προσπάθεια του Αγγελάκη σε φάουλ του Μενδρινού (0-1), με τον Εμπουμπά να φέρνει το ματς στα ίσια τέσσερα λεπτά μετά (27') με κοντινή προβολή ύστερα από φάουλ του Χατζηβασίλη (0-1). Η χαρά των γηπεδούχων κράτησε για λίγο, αφού στο 29' ο Μενδρινός σκόραρε με απευθείας χτύπημα κόρνερ για το 1-2. Στο 63ο λεπτό οι νησιώτες έμειναν με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Δρόσου με δεύτερη κίτρινη, παρ' όλα αυτά κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 78ο λεπτό με σκόρερ -πάλι- τον Εμπουμπά σε σέντρα του Γεωργιάδη!

Διαιτητές: Ρεντίφης, Τσελεπίδης-Αλεξοπούλου (Ανατολικής Αττικής)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Κωνσταντινίδης, Δεληζάνος, Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Μαργαρίτης (46' Δρόσος), Μεντής (72' Συντιχάκης), Χατζησουλεϊμάν, Χατζηφούντας (83' Πλατέλλας), Φονσέκα (72' Γεωργιάδης), Εμπουμπά

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Φώτης Θανέλλας): Φλώρος, Κοντογιαννάτος, Νταγκουνάκης (73' Παπαδόπουλος), Αγγελάκης, Βαττής, Μουκίδης, Τσαγκάρης, Ντούνιας, Τραορέ, Μενδρινός, Σαούλιας (88' Τζανιδάκης).

(Φωτο: giafkasports.gr)

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares