Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022 01:32

Νίκη από «χρυσάφι» για την Ερμιονίδα

Μικρή παρένθεση που σύντομα έκλεισε αποδείχθηκε η ήττα από τον Φωστήρα την περασμένη Κυριακή (13/2) για την ΑΕ Ερμιονίδας, η οποία επέστρεψε στις επιτυχίες και έδωσε συνέχεια στην εντυπωσιακή της παρουσία μέσα στο 2022 και από τη στιγμή που ανέλαβε ο Μ. Σκύβαλος την τεχνική της ηγεσία!

Η ομάδα της Αργολίδας πήρε άλλη μία σημαντική νίκη σε ματς «εξάποντο», λυγίζοντας αυτή τη φορά τον Άγιο Ιερόθεο, σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 11η αγωνιστική στον 5ο όμιλο. Έτσι, ξέφυγε στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού και, συγχρόνως, ανέβηκε στην πέμπτη θέση!

Το γκολ που έκρινε τη σημερινή (16/2) αναμέτρηση σημειώθηκε σχεδόν με τη... σέντρα, αφού μόλις στο 2ο λεπτό ήταν που ο Τσόφλιος έστειλε την μπάλα με κεφαλιά να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και μετά να σκάσει μέσα από τη γραμμή της εστίας, στην εκτέλεση κόρνερ του Σαμαρά (1-0). Στη συνέχεια του αγώνα, οι δύο ομάδες είχαν τις καλές στιγμές τους μπροστά από τις δύο εστίες, με το 1-0 ωστόσο να μένει μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Μπόζνος, Κωνσταντόπουλος-Λούκας (Αρκαδίας)

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Μανώλης Σκύβαλος): Πονηρός, Τουλής (67' Λαλούσης), Σαμαράς, Τζιέρης , Βιρβίλης, Κιοσσές, Τριμπόνιας, Κυπαρίσσης (85’ Μερτύρης), Τσόφλιος, Τρέσα (92' Λαντίκας), Μπουρούς (67' Διαμαντόπουλος).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Πέτρος Ζουρούδης): Σφύρλας, Μπαλωμένος (69' Αποστολόπουλος), Σιμάκου, Καρδάμης, Καψής, Κυριαζής, (69' Τσαπούρας), Κωτσερίδης (69' Μουστάκης), Ασημάκης (57' Γκολφινόπουλος), Τσιμπόκας, Σελμανάι, Μάτι (46' Χολέβας)

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares