Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 20:57

Χατζηαλέξης: «Προσπαθούμε να παίρνουμε αποτελέσματα παντού»

Την κρισιμότητα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο Αίας Σαλαμίνας επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος στον 6ο όμιλο αποτύπωσε ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης, παραμονές του αυριανού (16/2), εξ αναβολής αγώνα με τον ΑΟ Πυλίου στην Κω.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο που παραχώρησε στο Soccerlive. «Είναι σημαντικό και για εμάς, αλλά και για τον αντίπαλο το παιχνίδι αύριο, αφού και το Πυλί παλεύει για να σωθεί. Πρέπει, όμως, να πάρουμε αποτέλεσμα οπωσδήποτε» σημείωσε σχετικά, ενώ δεν απέφυγε να αφήσει αιχμές για τα αλλεπάλληλα παιχνίδισ της ομάδας του: «Έχουμε να παίξουμε πέντε παιχνίδια σε διάστημα δεκαπέντε ημερών. Επαγγελματίες να ήταν οι ποδοσφαιριστές, τόσα παιχνίδια δεν θα παίζαμε!»

Αναφορικά με το ματς της περασμένης Κυριακής (13/2) με τον Καραβά (1-1) ο τεχνικός του συλλόγου της Σαλαμίνας στάθηκε στην παρουσία των ποδοσφαιριστών του, χωρίς να κρύβει τα παράπονά του για τη διαιτησία. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα. Όσο καιρό βρίσκομαι σε αυτή τη θέση, έχει βελτιωθεί πολύ. Προσπαθούμε να παίρνουμε αποτελέσματα παντού. Υπήρξαν, όμως, φάσεις που καθόρισαν το παιχνίδι. Υπήρξε ένα πέναλτι στο 90', που μας στέρησε δύο βαθμούς, οι οποίοι ήταν σημαντικοί για τη σωτηρία. Δεν κρίνω τον διαιτητή εγώ, ας τον κρίνει ο κόσμος που θα δει τις φάσεις στο ίντερνετ».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares