Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 02:03

Μοιρασιά μεταξύ ΑΟ Πυλίου και Πανελευσινιακού

Σε ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, ο ΑΟ Πυλίου ανταποκρίθηκε και «τσίμπησε» έναν σημαντικό βαθμό, στην προσπάθεια που κάνει μέσα από το πρωτάθλημα του 6ου ομίλου για αποφυγή του υποβιβασμού.

Λίγες μέρες μετά την ήττα σοκ από τον Αίαντα Σαλαμίνας, η ομάδα από την Κω απέσπασε το ισόπαλο 1-1 στην Ελευσίνα απέναντι στον Πανελευσινιακό, με τον Εμπουμπά να πετυχαίνει το «χρυσό» γκολ στο 63ο λεπτό, με κοντινό πλασέ σε φάση διαρκείας. Είχαν προηγηθεί με κοντινό σουτ του Τσακίρη στο 18' οι «σταχυοφόροι», οι οποίοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να βρεθούν στην κορυφή της κατάταξης.

Διαιτητές: Μ. Βισκαδούρος, Α. Βισκαδούρος-Δασκαλάκης (Ηρακλείου)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Γκλώτσος, Μανδαμαδιώτης (75' Μπούσης), Λώλος, Συριόπουλος, Παπατζίκος, Μάρης, Αντωνακόπουλος, Κατίδης (66' Μουσκαι), Τσακίρης, Μακρίδης (85' Βαγγέλης), Λάμπρου (66' Βεζιρτζόγλου)

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Πλατέλλας, Δεληζάνος, Μαργαρίτης (77' Γ.Ι Γεωργιάδης), Μπριλάκης, Γ.Σ. Γεωργιάδης, Συντιχάκης, Κωνσταντινίδης, Εμπουμπά (93' Χατζησουλεϊμάν), Φονσέκα (69' Χατζηφούντας), Δρόσος (69' Μεντής)

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares