Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2022 01:08

Ανέβηκε και άλλο η Ηλιούπολη που νίκησε 3-1 τον Χαραυγιακό

Το εξ αναβολής ντέρμπι της Ηλιούπολης για την 16η αγωνιστική στον 5ο όμιλο, βάφτηκε στα χρώματα του «Ήλιου»!

Η ομάδα του Β. Χαντέ επιβεβαίωσε την ποιοτική της ανωτερότητα στον αγωνιστικό χώρο του πρώτου δημοτικού σταδίου της πόλης και έφτασε στο νικηφόρο 3-1 απέναντι στον Χαραυγιακό, που βλέπει να ανεβαίνει κι άλλο ο βαθμός δυσκολίας, στην προσπάθεια για αποφυγή του υποβιβασμού. Ενδεικτικό είναι πως, ενώ απομένουν έξι αγωνιστικές για το φινάλε, η απόσταση από τις θέσεις της σωτηρίας παραμένει στους οκτώ βαθμούς.

Οι κυανέρυθροι, που είχαν επικρατήσει και στο ματς του πρώτου γύρου με σκορ 4-0, επανήλθαν στις νίκες μετά την ισοπαλία στο γήπεδο Άστρους κόντρα στον Ερμή Μελιγούς (1-1) και έκαναν άλλο ένα βήμα προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45'), ο Σταύρου σκόραρε με προβολή μετά από ασίστ του Γεμιστού και πέτυχε ένα κομβικής σημασίας γκολ για το 0-1. Στο 48' ο Ντινιωτάκης έγραψε το 0-2 με σουτ, αξιοποιώντας κεφαλιά πάσα του Τσατσαρή, με τον Γεμιστό να σκοράρει με πλασέ στο 60' (0-3). Το γκολ της μείωσης του σκορ για τους «νερατζούρι» σημείωσε ο Πλούμης με πλασέ στο 76ο λεπτό για το τελικό 1-3.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Πετρίδης-Σιγανού (Πειραιά)

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Αραμπατζής, Κοζάκης, Γερόλυμος (89' Αναστασίου), Κούτρας, Μαγκαλατζίου (46' Αρβανιτάκης), Γιαννόπουλος (65' Τσοντάκης), Καλόφωνος (65' Πλούμης), Κουκοβίνης, Δραμουντανής, Φέκας, Κάρδαρης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Χαντές): Τσάκαλος, Γάγγος (80' Κουτσογκίλας), Πολίτης (65' Γεωργιάδης), Κρητικός, Τσατσαρής, Μαλάι (65' Κωστόπουλος), Σάμιος, Σταύρου, Γεμιστός (65' Μπάξτον), Ζέλο (87' Πουλιάνος), Ντινιωτάκης.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares