Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 19:03

Νίκη και πλεονέκτημα για τον Ερμή Μελιγούς

Έπειτα από πέντε αγωνιστικές μακριά από «τρίποντο», ο Ερμής Μελιγούς επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα και είδε τις ελπίδες του για σωτηρία να αναπτερώνονται!

Στο αρκαδικό ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής, η ομάδα του Κ. Καλογιαννίδη επιβλήθηκε με 1-0 του Παναρκαδικού, στον πάγκο του οποίου είχε αρνητικό ντεμπούτο ο Δ. Μαγκαφίνης. Στο γήπεδο του Άστρους οι «βυσσινί» ευτύχησαν να προηγηθούν στο 24ο λεπτό με συρτό σουτ, αλλά και να σταθούν τυχεροί στο 75', όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι σε εκτέλεση πέναλτι του Καμπεράι.

Ξεχωριστή αξία έχει για τον Ερμή το γεγονός ότι με το σημερινό (6/3) αποτέλεσμα απέκτησε το πάνω χέρι σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας με τον Παναρκαδικό.

Διαιτητές: Αλατσάκης, Σγουράκης (Πειραιά)-Τραουδάς (Χίου)

ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ (Κώστας Καλογιαννίδης): Κ. Γιαννούσης, Παπαδόπουλος (8' Σούρσος), Μέντες, Μπάιρον, Γ. Ράλλιος, Σ. Γιαννούσης, Τσιώλης, Φερέιρα (93' Σωτηρόπουλος), Ανδριανός (93' Σπ. Ράλλιος), Καδάς, Εμπαλό (41' λ.τρ. Πολυμενάκος)

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Πλατής, Λιακόπουλος, Λαζαρίδης, Αλέμης, Νάνος, Πούτσι, Λαμτσελλάρι (57' Καλογεράκης), Καναβέτας, Καμπεράι, Γλέζος, Γεωργόπουλος.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares