Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 17:38

Δύσκολη νίκη της Ηλιούπολης στη Ν. Επίδαυρο

Δύσκολη νίκη πήρε στο γήπεδο της Ν. Επιδαύρου η Ηλιούπολη και έδωσε συνέχεια στην πορεία της προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 5ο όμιλο.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων της Αθήνας επικράτησε με 2-1 του ανταγωνιστικότατου Φοίνικα, που απείλησε την αντίπαλό του με απώλεια βαθμών. Στο 17ο λεπτό ο Ζέλο άνοιξε το σκορ για λογαριασμό των φιλοξενούμενων με ψηλοκρεμαστό σουτ (0-1), όμως στο 30' ο Μπιτζής «απάντησε» με υπέροχη λόμπα μετά από ασίστ του Χατζησοφρωνίου και έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Το γκολ της νίκης για τους κυανέρυθρους σημείωσε ο Ταβάρες με θαυμάσιο σουτ στο «Γ» της αντίπαλης εστίας στο 71ο λεπτό (1-2). Οι γηπεδούχοι είχαν καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με Παπαϊωάννου, Μπιτζή και Λέρμα, ενώ στο δεύτερο μέρος έπειτα από κεφάλια του Τριμπόνια, απομάκρυνε σωτηρία ο Ζέλο.

Διαιτητές: Σαφαρίκας, Ανδριανός-Παπαδιονυσίου (Αχαΐας)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κρεμμύδας): Διασσινός, Λέρμας, Σερμάγιας, Τριμπόνιας, Κάπλατζης, Παπαϊωάννου, Μάρκου (73' Γεωργίου), Χατζησοφρωνίου, Μπιτζής, Τριανταφύλλου (79' Πούτσης), Χατζηστάμου

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Χαντές): Τσάκαλος, Κωστόπουλος (66' Πολίτης), Μπουσάι, Κρητικός, Τσατσαρής, Μαλάι, Ταβάρες, Σταύρου, Μπάξτον (66' Γεμιστός), Ζέλο, Ντινιωτάκης (89' Γάγγος).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares