Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 22:09

Πρωταθλήτρια στον 5ο όμιλο η Ηλιούπολη

Από σήμερα (16/3) η μία εκ των επτά θέσεων στα μπαράζ ανόδου με προορισμό τη Super League 2 είναι κλεισμένη!

Στο πλαίσιο της εμβόλιμης, 19ης αγωνιστικής για τον 5ο όμιλο, η Ηλιούπολη πέρασε νικηφόρα από τη Σκάλα, όπου επικράτησε με 1-0 του ουραγού, πλην μαχητικού, Άρη και, έτσι, σφράγισε την πρωτιά για να γίνει η πρώτη Πρωταθλήτρια στη φετινή Γ' Εθνική!

Στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν, το +6 στην κορυφή από τον δεύτερο Φωστήρα είναι ήδη αρκετό, αφού ο Φωστήρας έχει να εκτίσει και το ρεπό του, ενώ ακόμη και το ενδεχόμενο ισοβαθμίας των δύο ομάδων θα ευνοούσε τους κυανέρυθρους των νοτίων προαστίων, με δεδομένο ότι στις δύο αναμετρήσεις με τους κιτρινόμαυρους έχουν ισάριθμες νίκες.

Πλέον, ο Βαγγέλης Χαντές και οι ποδοσφαιριστές του έχουν μπροστά τους τις τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος και τον επαναληπτικό αγώνα με τον Άγιο Θωμά για το Κύπελλο ΕΠΣΑ, έως ότου ριχτούν στη μάχη των μπαράζ.

Το γκολ της επικράτησης για τους κυανέρυθρους σημείωσε ο Μπάξτον με πλασέ στο 68ο λεπτό, σε ένα υποτονικό παιχνίδι, με κυριαρχία των φιλοξενούμενων, αξιοπρεπή παρουσία των γηπεδούχων και λίγες καλές στιγμές στο ματς.

Διαιτητές: Δρούζας, Γκουριώτης-Λυκομήτρος (Αργολίδας)

ΑΡΗΣ ΣΚΑΛΑΣ (Μιχάλης Φασουλής): Ζιάρρας, Χρήστου, Μπινιώρης, Κολλάτος, Μανωλάκος, Λιναρδάκος (85' Νταγκλής), Σταυρόπουλος (80' Παπασπυριδάκος), Σεμερτζάκης, Παρασίδης (75' Μπόγρης), Γουόρντεν, Γετόν

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Χαντές): Τσάκαλος, Πολίτης (46' Κωστόπουλος), Μπουσάι, Κρητικός, Κουτσογκίλας, Μαλάι, Ταβάρες (65' Σάμιος), Γάγγος (46' Ντινιωτάκης), Γεμιστός, Σταύρου, Μπάξτον (82' Πουλιάνος).

 

Θερμή υποδοχή στο Α’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης για τους πρωταθλητές!

 

 

 

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares