Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 17:09

Χρυσόπουλος: «Φέτος δεν επιτρέπεται να ηρεμήσει η ψυχή μας μέχρι το τέλος»

Στον απολογισμό της σεζόν, μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, η επικράτηση στη Βάρη επί του Αστέρα (1-2) θα έχει περίοπτη θέση στις αναφορές των ανθρώπων του ΑΟ Πυλίου.

Είναι το «τρίποντο» που έφερε την ομάδα από την Κω στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Είναι, όμως, και το «τρίποντο» που προσέφερε γερή δόση αυτοπεποίθησης στους νησιώτες ενόψει των τριών αγωνιστικών που απομένουν! «Εδώ που φτάσαμε, θα βάλουμε άμεσα τελεία στην αγωνία! Θέλουμε το μάξιμουμ στις επόμενες αγωνιστικές, για βαθμολογικούς και όχι μόνο λόγους» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Χρυσόπουλος, αφού πρώτα μίλησε για το χθεσινό (13/3) ματς και την τροπή του. «Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και το επιτελείο. Ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω στις απαιτήσεις ενός ματς με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Εφαρμόσαμε στο έπακρο όλα όσα είχαμε σχεδιάσει γι' αυτή την αναμέτρηση» σημείωσε προλογικά και ανέλυσε:

«Σε ένα ηγεμονικό πρώτο ημίχρονο, απορροφήσαμε την όποια πίεση του Αστέρα, ενώ πέρα από τα δύο τέρματα, είχαμε τις καθαρές ευκαιρίες για να τελειώσουμε το ματς από τα πρώτα 45 λεπτά. Στην επανάληψη δώσαμε μέτρα στον αντίπαλο περιμένοντας την αντίδραση του, αφού δεν είχε πλέον τίποτα να χάσει. Ανταποκριθήκαμε στα αμυντικά μας καθήκοντα, αλλά δεν είχαμε σωστές επιλογές στην κόντρα επίθεση. Θα μπορούσαμε να έχουμε αποτρέψει τη μείωση του σκορ στις καθυστερήσεις, αλλά μάλλον τη φετινή χρονιά δεν επιτρέπεται να ηρεμήσει η ψυχή μας μέχρι το τέλος. Ίσως όμως να είναι και αυτός ο προορισμός μας. Να ζούμε με το άγχος και να τρεφόμαστε από αυτό».

Στον επίλογό του, ο Δ. Χρυσόπουλος δεν παρέλειψε να εκθειάσει τον αντίπαλο και εξήγησε τον λόγο: «Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Αστέρα Βάρης για την άψογη φιλοξενία. Σε ένα ματς επιβίωσης, αυτή η ομάδα έδειξε και πάλι το ήθος της. Όλα ήταν ποδοσφαιρικά, αντρικά και τίμια. Είναι έγκλημα για το ποδόσφαιρο, ομάδες με τη λειτουργία του Αστέρα, να βιώνουν καταστάσεις υποβιβασμού».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares