Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 17:15

Αποχώρηση Τζανόπουλου από τον Αήττητο Σπάτων: «Φεύγω απόλυτα ικανοποιημένος»

Την παραίτησή του από τις θέσεις του γενικού αρχηγού και δευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αήττητου Σπάτων ανακοίνωσε σήμερα (18/3) ο Γιάννης Τζανόπουλος.

Μέσω προσωπικής του δήλωσης, ο νεαρός παράγοντας κάνει έναν σύντομο απολογισμό αυτής της διαδρομής τα τελευταία 2,5 χρόνια, πλέκει το εγκώμιο του επιχειρηματία και ποδοσφαιρικού παράγοντα, Αλέξανδρου Κουκά, ενώ σημειώνει με πικρία πως «σε αυτό το ταξίδι οι συνοδοιπόροι ήταν ελάχιστοι και ο συνθήκες πολλές φορές ακατάλληλες». Αναλυτικά:

«Μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας στην τιμητική θέση του Γενικού Αρχηγού – Διευθυντή του Αήττητου Σπάτων έφτασε η ώρα του αποχωρισμού αλλά και του απολογισμού. Φεύγω απόλυτα ικανοποιημένος καθώς θεωρώ ότι ανταποκρίθηκα πλήρως στα καθήκοντά μου ως επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της πλέον ιστορικής και ένδοξης ομάδας της Ανατολικής Αττικής. Με οργάνωση, ήθος, αξιοπρέπεια και σύμφωνα πάντα με τους κανόνες του ευ αγωνίζεσθαι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον μεγαλύτερο παράγοντα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αντιδήμαρχο Μυκόνου και φίλο μου Αλέξανδρο Κουκά και να υπενθυμίσω σε όλους το σπουδαίο αθλητικό αλλά και παιδαγωγικό έργο που επιτελεί με την πολύχρονη παρουσία του στο άθλημα. Αυτά τα 2,5 χρόνια ο Αήττητος κατάφερε να κερδίσει την έξωθεν καλή μαρτυρία όλων των φιλάθλων για την αγωνιστικότητά, την άρτια οργάνωση, την φερεγγυότητά του και την εύρυθμη λειτουργία του. Δυστυχώς σε αυτό το ταξίδι ήταν ελάχιστοι οι συνοδοιπόροι και πολλές φορές ακατάλληλες οι συνθήκες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές, γυμναστές, ποδοσφαιριστές, γιατρούς για την συνεργασία μας. Keep going...»

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares