Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 12:32

Χατζηαλέξης: «Είναι ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου για εμάς»

Παιχνίδι που ισοδυναμεί με τελικό είναι αυτό της Κυριακής με το Κερατσίνι για τον Αίαντα Σαλαμίνας, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου.

Η νησιωτική ομάδα θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της για παραμονή στην Κατηγορία στις δύο «στροφές» που θα απομένουν. Για την κρισιμότητα του αγώνα και την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του μίλησε στο Soccerlive o Μαργαρίτης Χατζηαλέξης, σημειώνοντας πως το παιχνίδι θα το κερδίσει η ομάδα που στην πράξη θα δείξει πως το θέλει περισσότερο.

«Είναι ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου για εμάς. Είναι το τελευταίο μας χαρτί για τη σωτηρία. Τα παιδιά έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα του αγώνα. Θα παλέψουμε το παιχνίδι και πιστεύω να κατορθώσουμε στο τέλος να πάρουμε αυτό που θέλουμε» σχολίασε αρχικά ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε: «Το Κερατσίνι είναι σε καλή κατάσταση, έχει πάρει καλά αποτελέσματα τις τελευταίες αγωνιστικές, όμως την Κυριακή θα κερδίσει όποιος θα το θέλει περισσότερο». Αναφορικά με το αν υπάρχει άγχος στις τάξεις των ποδοσφαιριστών του, ο Μ. Χατζηαλέξης αποκρίθηκε: «Δεν μου αρέσει ποτέ να γεμίζω με άγχος τους ποδοσφαιριστές. Αυτό που τους λέω πάντα είναι να χαιρόμαστε το παιχνίδι». Στον επίλογό του, έστειλε το μήνυμά του προς τους φιλάθλους της Σαλαμίνας: «Την Κυριακή θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, να μας βοηθήσει και στο τέλος ελπίζω να είμαστε χαρούμενοι εμείς».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares