Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 11:27

«Γλυκόπικρη» νίκη για Πανιώνιο στη Νεάπολη

Τη δουλειά του την έκανε ο Πανιώνιος στο γήπεδο της Νεάπολης Λασιθίου, αφού πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στην τοπική ΑΕΝ.

Δεν ήταν, ωστόσο, ευχάριστα τα νέα που πληροφορήθηκε από το γήπεδο του Ατσαλένιου, όπου ο ΠΑΟ Ρουφ έπαιρνε την ίδια στιγμή τη νίκη απέναντι στον Πόρο και διατηρούσε το +3 στην κορυφή του 7ου ομίλου. Στο 13ο λεπτό ο Αργυρίου «σημάδεψε» δοκάρι με πλασέ, όμως δύο λεπτά μετά (15') ο Λιούμης άνοιξε το σκορ με πλασέ έπειτα από σέντρα του Γροντή (0-1). Στο 39' ο Πίσπας βρήκε δίχτυα για το 0-2 με σουτ και αφού η μπάλα άλλαξε πορεία στο σώμα του Ζανταλή. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν σημειώθηκε κάτι το αξιοσημείωτο, με τους κυανέρυθρους να παίρνουν τη νίκη με 2-0.

Διαιτητές: Μανδαλενάκης, Μπιμπάκης-Βισκαδούρος (Ηρακλείου)

ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (Πέτρος Μαρινάκης): Γκογκόσης, Μότσο, Ζανταλής, Ψαλλιδάκης (77' Στεφανάκης), Νάτος, Διαμαντάκης, Βερούσης, Μ. Ξυλούρης, Καρβελάς (70' Κατρίνης), Βήτος, Ε. Ξυλούρης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Καπούταγλης, Ξυγκόρος, Ζούλιας, Κοντοές, Γκίνο, Πίσπας (75' Δρίτσας), Διονέλλης (65' Σταματίου), Μούντριχας (83' Μίχος), Γροντής, Αργυρίου (83' Σπάρταλης), Λιούμης (65' Κράσι).


(Ανταπόκριση: Θανάσης Μπέρκοβιτς)

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares