Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 14:03

Χατζηαλέξης: «Ο Αίας είναι ένα ιστορικό σωματείο και δεν του αξίζουν τέτοιες συμπεριφορές»

Στεναχωρημένος αλλά και δυσαρεστημένος εμφανίστηκε ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης μετά τη λήξη του αγώνα στην Ελευσίνα, που σήμανε τον υποβιβασμό του Αίαντα Σαλαμίνας στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πειραιά.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές το τελευταίο διάστημα, υποστηρίζοντας ότι εξωγενείς παράγοντες δεν επέτρεψαν σε αυτή την προσπάθεια να δώσει καρπούς. «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που είναι ψηλά στη βαθμολογική θέση και η οποία διεκδικεί το πρωτάθλημα. Δεν χρειαζόνταν να τη βοηθήσει ο διαιτητής, κάτι που τελικά έγινε. Δίνω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που κάνουμε όσο καιρό είμαι στην ομάδα, όμως αυτή την προσπάθεια δεν μας άφησαν να την τελειώσουμε» σχολίασε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Όσοι ήταν στο γήπεδο, είδαν διαφορετική διαιτησία στο πρώτο ημίχρονο και διαφορετική στο δεύτερο. Τι μεσολάβησε στο ημίχρονο, δεν μπορώ να καταλάβω. Δυστυχώς έχω αντιληφθεί εδώ και καιρό ότι δεν χωρούσαμε στη Γ' Εθνική. Ο Αίας είναι ένα ιστορικό σωματείο και δεν του αξίζουν τέτοιες συμπεριφορές, όπως αυτή που αντιμετωπίσαμε χθες». Όσο για τη συνέχεια, ο Μ. Χατζηαλέξης υπογράμμισε: «Έχουμε μία υποχρέωση ακόμα την Κυριακή για να τελειώσει το πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε τουλάχιστον να κλείσει η χρονιά σωστά, μια και δεν καταφέραμε να πετύχουμε τη σωτηρία. Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι ο Αίας θα βρει πάλι τον δρόμο του και θα βρεθεί εκεί που του αξίζει».

Στον επίλογό του, υπογράμμισε: «Τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και εγώ, θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάνω απ' όλα τον κόσμο του Αίαντα που μας ακολούθησε σε όλα τα παιχνίδια και έδωσε δυναμικό 'παρών' στο πλευρό μας».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares