Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 14:10

Χρυσόπουλος: «Χρειαζόμαστε τους βαθμούς για να... ησυχάσει το κεφάλι μας»

Θα έχει ούτως ή άλλως τη μεγάλη του ευκαιρία ο ΑΟ Πυλίου την τελευταία αγωνιστική, να πάρει τη νίκη κόντρα στον ουραγό Αήττητο Σπάτων και να... ξεμπερδέψει με τη σωτηρία του.

Στην Κω, ωστόσο, δεν θέλουν να μεταθέσουν για αργότερα, αυτό που θα μπορούσαν να κάνουν νωρίτερα! Οι νησιώτες θα φιλοξενηθούν την Κυριακή (3/4) από τον Καραβά στο γήπεδο της Νίκαιας, με τον Δημήτρη Χρυσόπουλο να εξηγεί, μέσω του Soccerlive, για ποιον λόγο θέλει η ομάδα του τους βαθμούς, αλλά και να δείχνει την εκτίμησή του για την αξία του αντιπάλου, παρά το γεγονός του υποβιβασμού του.

«Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε αντίπαλο, που αποτελεί... σκληρό καρύδι! Ο υποβιβασμός του δεν έχει επηρεάσει τη φιλοσοφία της ομάδας και αυτό αποδεικνύεται από τα τελευταία αποτελέσματα. Νομίζω ότι θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι, στο οποίο εμείς χρειαζόμαστε περισσότερο τους βαθμούς για να... ησυχάσει το κεφάλι μας από τις μαθηματικές πράξεις, που κάνουν αρκετές ομάδες. Σίγουρα δεν υπάρχει τόσο μεγάλο άγχος και αυτό πιστεύω ότι θα βοηθήσει και τις δύο ομάδες να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο νεαρός τεχνικός.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares