Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 10:50

Σεροπιάν: «Παίξαμε για την ομάδα μας κι αυτό είναι το πιο ιερό!»

Σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως αυτό του 6ου ομίλου, δεν θα ήταν δυνατόν να μείνουν ικανοποιημένες στο τέλος όλες οι ομάδες που είχαν θέσει ως στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Στον Πανελευσινιακό έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται περήφανοι που είδαν την ομάδα τους να διεκδικεί τον τίτλο μέχρι το τελευταίο... δευτερόλεπτο του πρωταθλήματος και, μάλιστα, απέναντι σε εκείνη που τελικά τον κατέκτησε!

Την επομένη του ντέρμπι στη Νίκαια, ο Μουράτ Σεροπιάν μοιράστηκε μέσω του Soccerlive μερικές από τις σκέψεις του, υπογράμμισε ότι η ομάδα του έπαιξε μόνο για τον εαυτό της σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, ενώ σημείωσε ότι, πλέον, πρέπει να κάνει τον απολογισμό της και να προχωρήσει στην επόμενη μέρα.

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την παρουσία τους και σε αυτό το παιχνίδι και σε όλη τη χρονιά. Κρατάμε τα καλά, προσπαθούμε να δούμε τι δεν κάναμε καλά και να το διορθώσουμε για τη νέα χρονιά. Παράλληλα, θα κρατήσουμε κάποια καλά δεδομένα και θα προχωρήσουμε Ολοκληρώνουμε το πρωτάθλημα με την καλύτερη συγκομιδή εκτός έδρας, αφού μαζέψαμε 18 βαθμούς, ενώ έχουμε μπροστά μας τον επαναληπτικό ημιτελικό και τον τελικό στο Κύπελλο ΕΠΣΔΑ» σχολίασε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Το πιο σημανιτκό στο ποδόσφαιρο είναι να παίζεις μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, να διεκδικείς και να είσαι ανταγωνιστικός. Κάποιες φορές πετυχαίνεις, κάποιες όχι. Δεν παίξαμε τα παιχνίδια κανενός, ήμασταν η ομάδα μας και αυτό είναι το πιο ιερό».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares