Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 21:46

Αποχώρηση Παπαδόπουλου από τη Θύελλα Ραφήνας - «Αυτή η διοίκηση είναι κόσμημα»

Την αποχώρησή του από τη Θύελλα Ραφήνας έπειτα από δύο σεζόν επιτυχημένης συνεργασίας γνωστοποίησε ο Μιχάλης Παπαδόπουλος μέσα από το προφίλ του στο φέισμπουκ.

Στην ανάρτησή του, ο χαρισματικός επιθετικός πλέκειτο εγκώμιο της διοίκησης των πράσινων, ενώ αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στη συνεργασία που είχε με τους συμπαίκτες του, τον προπονητή Νίκο Μεσολόγγη, αλλά και με τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου. Αναλυτικά:

«Μετά από δύο πολύ έντονες και όμορφες χρονιές, ήρθε η ώρα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να αποχαιρετήσω αυτήν την ομάδα-οικογενεια! Νιώθω μεγάλη τιμή και ευγνωμοσύνη για αυτά που πετύχαμε αυτές τις δύο χρονιές, κατακτώντας πέρσι τη μεγαλύτερη κατάκτηση που έχει κάνει η ομάδα στην ιστορία της, το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής αλλά και φέτος την 4η θέση. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τον κ. Λουκάτο που χωρίς αυτόν δεν θα γινόταν τίποτα. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον κ. Μυτιληναίο που μου στάθηκε δίπλα μου σε κάθε δυσκολία, αλλά και δίπλα στην ομάδα σε όλα τα θέματα που προέκυψαν. Αυτή η διοίκηση είναι κόσμημα για αυτή την κατηγορία και είναι από τις λίγες που έχω συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια που ξέρει να στηρίζει με πράξεις τους ποδοσφαιριστές της.

Στα δύσκολα είναι εκεί και στα εύκολα κάνει πίσω, για να φαινόμαστε εμείς οι ποδοσφαιριστές. Χωρίς τη διοικητική και οικονομική υγεία που δώσατε φέτος, την υπομονή και την πίστη σας σε όλους μας δεν θα γινόταν τίποτα. Ευχαριστώ τον προπονητή μου κ. Νίκο Μεσολόγγη για την τέλεια συνεργασία που είχαμε, καθώς είναι ένας διάφανος άνθρωπος που κοιτάει μόνο το καλό των ποδοσφαιριστών αλλά και της ομάδας που στις μέρες μας είναι σπάνιο. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γυμναστή κ. Δημήτρη Καραμάνοφ, τον φυσιοθεραπευτή κ. Χρήστο Αηδόνη και φροντιστή κ. Πιέτρι που ήταν πάντα μαζί μας! Τέλος ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα με αυτούς τους συμπαίκτες που έχουν νοοτροπία νικητή και τους ευχαριστώ γιατί τους βλέπω πια σαν οικογένεια. Εύχομαι ο θεός να είναι μαζί σας και να πετύχετε όλους τους στόχους που θα βάλετε από εδώ και πέρα».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares