Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022 13:55

Κάτσικας: «Εύχομαι στον Αστέρα να επανέλθει εκεί που του αξίζει»

Σε προσωπική δήλωση προχώρησε ο Μιχάλης Κάτσικας με αφορμή την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Βάρης έπειτα από πέντε χρόνια συνεργασίας.

Μέσω αυτής, ο έμπειρος προπονητής θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε, αλλά και να ευχηθεί στην ομάδα της Ανατολικής Αττικής «να επανέλθει εκεί που αξίζει». Αναλυτικά:

«Μετά από 5 χρόνια παρουσίας στην Τεχνική ηγεσία του Αστέρα Βάρης έφθασε η δύσκολη στιγμή της αποχώρησης από την ομάδα, που μας συνδέουν πολλά (άνοδος στη Γ' Εθνική, Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ, εξαιρετικές χρονιές κλπ). Ήταν χαρά μου που συνεργάσθηκα με τον Δ. Πάπιο, έναν άνθρωπο με όραμα για το ποδόσφαιρο, τον Β. Παπαμιχαήλ, τον Α. Αντάρτη και όλο το Δ.Σ., τους οποίους ευχαριστώ θερμά. Ευχαριστώ επίσης τους συνεργάτες μου Ν. Μπαλλή, Κ. Επόγλου, Θ. Σιαμόπουλο, Α. Χριστίνη, Γ. Δελλή, όλους τους προπονητές των Ακαδημιών και τέλος όλους τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία. Εύχομαι στον καθένα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει και στον Αστέρα να επανέλθει εκεί που του αξίζει».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares