Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022 13:56

Πάπιος: «Ο Αστέρας είναι η οικογένειά μου, θα είμαι για πάντα εδώ»

Mια εντελώς διαφορετική συνέντευξη, που απέχει εντελώς από τις τετριμμένες, παραχώρησε ο Δημήτρης Πάπιος στον Μπάμπη Πουλούτση για τον ιστότοπο Epsanastisentra, σε συνεργασία με τον Vivasports.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Βάρης επικοινώνησε προς όλους τις σκέψεις του για την ομάδα και το μέλλον, σημειώνοντας πρωτίστως ότι ο Αστέρας είναι η οικογένειά του και δεν θα φύγει ποτέ από το πλευρό του, άσχετα με την απόφασή του να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο! Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει: «Το όλο... στόρι ξεκίνησε στην αναμέτρηση του Αστέρα Βάρης Β' εκεί όπου παραβρεθήκαμε για να παρακολουθήσουμε το ματς. Στις εξέδρες, όπως είναι αυτονόητο, ήταν και ο Δημήτρης Πάπιος, από τον οποίο και ζητήσαμε να μας απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις. Αφού εξέφρασε τα συγχαρητήρια του για τη συμμετοχή του Άρη Βούλας στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ και στον Ολυμπιακό Βάρης για την κατάκτηση της ανόδου, ο ισχυρός άνδρας του Αστέρα μας ενημέρωσε πως επίκειται συνέντευξη τύπου μετά το Πάσχα προς όλους τους εκπροσώπους του Τύπου, αλλά δέχτηκε να μας μιλήσει. Κι έκανε μια πραγματική κατάθεση ψυχής για τον Αστέρα. Την οικογένειά του, που όπως τόνισε θα την αποχωριστεί οριστικά όταν δεν θα είναι στη ζωή! Ο Δημήτρης Πάπιος στάθηκε στην αποχώρησή του από τον προεδρικό θώκο και τις στιγμές που έζησε σε αυτήν την επταετία και συνολικά στα 11 χρόνια παρουσίας του στο ΔΣ της ομάδας, κάνοντας έναν απολογισμό για τα πεπραγμένα του. Αναφέρθηκε στη μετάβαση και την επόμενη ημέρα του Αστέρα, στάθηκε στο εγχείρημα της ομάδας β', ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Μιχάλη Κάτσικα, ο οποίος αποχώρησε πριν λίγες ημέρες από την ομάδα.

Μια συνέντευξη απολαυστική και εντελώς ανθρώπινη την οποία αξίζετε να δείτε, εν αναμονή φυσικά και της επίσημης συνέντευξης τύπου που θα παραχωρήσει ο Δημήτρης Πάπιος μετά το Πάσχα».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares