Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 15:15

Το «ευχαριστώ» της ΑΕ Ερμιονίδας στον Σκύβαλο – Συγκινητικό «αντίο» από τον προπονητή

Η επιτυχημένη συνεργασία της ΑΕ Ερμιονίδας με τον Μανώλη Σκύβαλο είχε τον επίλογο που της άρμοζε.

Μέσα σε απολύτως φιλικό κλίμα ολοκληρώθηκε η συμπόρευση των δύο πλευρών, με τον σύλλογο να ευχαριστεί τον νεαρό προπονητή για την προσφορά του και τον τελευταίο να λέει το δικό του, συγκινητικό «αντίο» μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ομάδας ανέφερε: «H οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας θέλει να ευχαριστήσει τον Μανώλη Σκύβαλο για τη συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώθηκε. Η συμβολή του στην προσπάθειά μας ως ομάδα και στην επίτευξη της παραμονής στη Γ' Εθνική κατηγορία ήταν σημαντική. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια με επιτυχίες στη νέα σελίδα που άνοιξε στην προπονητική του καριέρα στον Άγιο Νικόλαο (ΑΟΑΝ)».

Από την πλευρά του, ο 39χρονος Λασιθιώτης τεχνικός υπογράμμισε στο «ermionidafc.gr» για τη συνεργασία που είχε με τον σύλλογό μας: «Θέλω να πω ένα μεγάλο 'ευχαριστώ' στη διοίκηση της ΑΕ Ερμιονίδας, η οποία μου εμπιστεύτηκε την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο, στους συνεργάτες μου, με τους οποίους από την πρώτη στιγμή είχαμε μια άψογη συνεργασία, και στους παίχτες του συλλόγου, καθώς, μέσα από πολλή δουλειά, παρά τις δυσκολίες, δεν έχασαν ποτέ την πίστη τους στην ομάδα και όλοι μαζί ενωμένοι καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω και την τοπική κοινωνία της Ερμιονίδας, που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Αν και ήμουν μακριά από την οικογένεια μου, με έκανε να νιώσω σαν στο σπίτι μου. Εύχομαι καλή συνέχεια στον σύλλογο, θα είστε όλοι πάντα στην καρδιά μου...»

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares