Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 20:21

Αγία Παρασκευή: Προς αποχώρηση ο Βενάκης - Σε συζητήσεις με Αχαρναϊκό

Τρία χρόνια επιτυχημένα. Τρια χρόνια όπου οι θετικές στιγμές ήταν σαφώς και περισσότερες από τις άσχημες.

Σεζόν 2019-2020, ο Σήφης Βενάκης έρχεται στην Αγία Παρασκευή. Αποτελέσματα; 4η θέση στο πρωτάθλημα, καλή εικόνα στο γήπεδο και πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑ αποκλείοντας την πρωταθλήτρια τότε Γ' Εθνικής Καλλιθέα. Η επόμενη χρονιά αλλοιωμένη λόγω covid, όμως η φετινή σεζόν ονειρική. Πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ, 2η θέση στα μπαράζ Αθηνών και 1η θέση στα μπαράζ Γ' Εθνικής. Η επιτυχία στο μεγαλείο της. Ο νεαρός προπονητής δείχνει ότι με τη δουλειά του ξεπερνάει τα όρια και φτάνει στο everest των επιτυχιών της Σάντα μετά από πολλά χρόνια. Ο επαγγελματισμός του, η εργατικότητα του και η εξαιρετική σχέση με τη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι τα μυστικά της επιτυχίας για τον Ταυριώτη κόουτς που δείχνει ότι με τη δουλειά του δικαίως αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προπονητές στην κατηγορία. Παρότι η Αγία Παρασκευή δεν ήταν το gran φαβορί, φρόντισε να αποδείξει, παρά τις όποιες δυσκολίες, ότι πρόκειται για μια ομάδα που παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε εκείνον.

Όλα τα ωραία όμως έχουν και ένα τέλος και το συγκεκριμένο φινάλε γράφεται τη στιγμή που πρέπει. Ο κύκλος του Σήφη Βενάκη στην αγαπημένη του Σάντα κλείνει με τον καλύτερο τρόπο, την επιστροφή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η απόφαση είχε παρθεί εδώ και ημέρες και συγκεκριμένα μετά το ματς με την Ελλάδα Ποντίων όπου ο προπονητής ενημέρωσε τη διοίκηση, μετά και την επικύρωση της ανόδου.

Σίγουρα η στεναχώρια του είναι μεγάλη καθώς αποχωρίζεται ένα μεγάλο μέρος της επαγγελματικής του ζωής όμως το ποδόσφαιρο και η ζωή καμιά φορά είναι πιο σκληρή απ' όσο περιμένουμε. Ο επιτυχημένος προπονητής μέσω του σαιτ μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Μάριο Τζώρτζη καθώς ήταν το πρόσωπο που εισηγήθηκε πριν από τρια χρόνια την πρόσληψη του στην ομάδα.

Πληροφορίες του soccerlive.gr αναφέρουν ότι ο κ. Βενάκης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Αχαρναϊκός και εντός των ημερών θα υπάρχουν εξελίξεις.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares