Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 20:46

Ανανέωσε ο Σιλεβίστας με τον Άρη Πετρούπολης

Ο Γιάννης Σιλεβίστας θα αποτελέσει τον... καπετάνιο του Άρη Πετρούπολης και στο νέο πρωτάθλημα.

Ο 39χρονος προπονητής ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Άρη Πετρούπολης, όπως επίσης και ο συνεργάτης του, Αλέξης Παλαμάρας, αφού στη συνάντηση με τη διοίκηση παρουσιάστηκε ταύτιση φιλοσοφίας.

Στην ανακοίνωση, η ομάδα των δυτικών προαστίων αναλύει τα εξαιρετικά στατιστικά του Σιλεβίστα με τον Άρη Πετρούπολης αφού σε 31 ματς ο απολογισμός ήταν 25 νίεκς 4 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες.

Το δελτίο τύπου

«Ο ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας με τον προπονητή, Γιάννη Σιλεβίστα για τη σεζόν 2022-2023. Ο κ. Σιλεβίστας αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους τεχνικούς που έχουν περάσει από την ομάδα μας αφού η πρώτη του θητεία στον Άρη ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Συγκεκριμένα, ο 39χρονος προπονητής πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ αρχικά έχοντας απολογισμό 17 νίκες σε 18 ματς και μόλις 1 ισοπαλία (!).

Στη συνέχεια ο Άρης Πετρούπολης, υπό τις οδηγίες του κ. Σιλεβίστα, τερμάτισε στην πρώτη θέση των Αθηναϊκών μπαράζ με απολογισμό σε 6 ματς 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες, ενώ την ίδια θέση κατέκτησε η ομάδα μας και στα μπαράζ Ενώσεων με απολογισμό 5 νίκες και 1 ισοπαλία σε 6 ματς.

Συνολικά σε 31 ματς ο απολογισμός του κ. Σιλεβίστα ήταν 25 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες γεγονός που αποτυπώνουν ότι έφερε εις πέρας την αποστολή που του ανατέθηκε.Η διοίκηση της ομάδας μας λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης για τη νέα χρονιά όπως επίσης κάτι ανάλογο συνέβη και με τον συνεργάτη του κ. Αλέξη Παλαμάρα που ήταν από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχημένης πορείας της ομάδας.

Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο τους».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares