Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 18:23

Ο Άρης Πετρούπολης διατηρεί τον Τρακόση για άλλη μια σεζόν

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάλλιστα και ως ο MVP της περσινής σεζόν για τον Άρη Πετρούπολης.

Ο Φώτης Τρακόσης έδειξε με το πλούσιο ταλέντο του ότι αποτελεί ποδοσφαιριστή πολυτέλεια για το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ αφού με τις εμφανίσεις του καθιερώθηκε στην ενδεκάδα του Άρη Πετρούπολης και έβαλε και εκείνος το δικό του λιθαράκι στην κατάκτηση της ανόδου για την ιστορική ομάδα.

Όλα αυτά συντέλεσαν στην παραμονή του στο σύλλογο για 5η σεζόν αφού στη συνάντηση που έγινε, οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Το δελτίο τύπου

Ο Άρης Πετρούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Φώτη Τρακόση.

Ο 28χρονος μέσος, που αποτελεί και εκ των αρχηγών της ομάδας μας, θα βρίσκεται στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου μας για πέμπτη συνεχή σεζόν.

Έχοντας "δέσει" από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον Άρη με την δυναμική και την φιλοσοφία της ομάδας μας συνεχίζουμε από κοινού έχοντας ίδιο όραμα και στόχους.

Πέρυσι ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής μας σε 28 εμφανίσεις με τη φανέλα των υπερπρωταθλητών Αττικής έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας μας πετυχαίνοντας μάλιστα και τρία τέρματα.

Ευχόμαστε η νέα σεζόν να είναι το ίδιο επιτυχημένη για τον ποδοσφαιριστή μας.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares