Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 12:36

Προχωρούν σε συμφωνία ΑΟ Πυλίου και Χρυσόπουλος

Η ολοκλήρωση των διαδικασιών σε διοικητικό επίπεδο στον ΑΟ Πυλίου, με την ανάδειξη ενός ισχυρού σχήματος και την παραμονή του Πέτρου Κεφαλιανού στην κεφαλή αυτού, σηματοδότησε ουσιαστικά και την έναρξη των εργασιών για τη δημιουργία της ομάδας που θα πετύχει να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις της Γ' Εθνικής και τη νέα σεζόν.

Μία από τις βασικές προτεραιότητες των διοικούντων είναι η στελέχωση του τεχνικού επιτελείου, σε συνεργασία με το οποίο θα μπορέσει στη συνέχεια να επανδρώσει το έμψυχο δυναμικό, σύμφωνα με τα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά κριτήρια που έχουν τεθεί.

Χτες (21/6), μάλιστα, υπήρξε συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στον Π. Κεφαλιανό και τον Δημήτρη Χρυσόπουλο, κατά την οποία αφενός εκφράστηκε αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη, αφετέρου τέθηκαν επί τάπητος κάποιες από τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την ακόμη πιο εύρυθμη λειτουργία της ομάδας από την Κω. Ο νεαρός προπονητής πείστηκε από το πλάνο και το όραμα του προέδρου των «βυσσινί», έτσι οι δύο πλευρές δίνουν τα χέρια, προκειμένου να προχωρήσουν μαζί για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν. Παράλληλα, οι ιθύνοντες του νησιωτικού συλλόγου δρομολογούν την στελέχωση του υπόλοιπου επιτελείου, όπως επίσης και την εύρεση του προσώπου που θα ασκήσει καθήκοντα γενικού αρχηγού. Θα ακολουθήσει, βεβαίως, η συγκρότηση του ρόστερ, αλλά και μία σειρά από κινήσεις που θα εξασφαλίσουν πόρους και στήριξη από την τοπική κοινωνία στον ΑΟ Πυλίου.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares