Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 21:37

Κράτησε τον αρχηγό του ο Αιολικός

Πρώτη ανανέωση συνεργασίας στον Αιολικό, με τον Κωνσταντίνο Αποστολόπουλο να δίνει τα χέρια με τη διοίκηση Αντωνάκα, παραμένοντας στην ομάδα της Μυτιλήνης και τη φετινή σεζόν.

Η παραμονή του αρχηγού ήταν προτεραιότητα για τον Θοδωρή Γιακαλή, ο οποίος είχε ζητήσει από τους διοικούντες να ξεκινήσει η υλοποίηση του σχεδιασμού από τον Αποστολόπουλο. Επιθυμία που έγινε πράξη.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός ήταν ο μεγάλος άτυχος της περσινής σεζόν, όταν έμεινε εκτός δράσης για περίπου 2,5 μήνες λόγω κατάγματος. Με τον Γιακαλή στον πάγκο ωστόσο πρόλαβε να πραγματοποιήσει τις καλύτερες εμφανίσεις του με τα κυανόλευκα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Αποστολόπουλο.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε κατά την περσινή σεζόν σε συνολικά 14 ματς Γ’ Εθνικής, Κυπέλλου Ελλάδας και Κυπέλλου ΕΠΣ Λέσβου, σκοράροντας 2 γκολ, ενώ ήταν ένας εκ των αρχηγών της ομάδας μας, που ξεχώρισε για τον χαρακτήρα του, αλλά και τις αγωνιστικές του αρετές, που τόσο μας έλειψαν στο δεύτερο μισό της περιόδου λόγω τραυματισμού.

Κωνσταντίνε, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συνεχίσεις να φοράς τα χρώματα του Αιολικού και σου ευχόμαστε μια απολύτως υγιή σεζόν!»

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares