Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 20:21

Πένθος στον ΑΟ Πυλίου Κω

Για την απώλεια ενός δικού της ανθρώπου θρηνεί η οικογένεια του ΑΟ Πυλίου.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών ο Δημήτρης Ρούφας, ο οποίος εκτός από παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του νησιωτικού συλλόγου, αποτελούσε και ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο για την κοινωνία της Κω. Χαρακτηριστικό και ιδιαιτέρως συγκινητικό είναι το κείμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι «βυσσινί», θέλοντας να αποτίσουν φόρο τιμής στον εκλιπόντα. Αναλυτικά:

«Το Πυλί πενθεί. Ο ΑΟ Πυλίου Κω πενθεί.

Το 'τελευταίο αντίο' είπαν σήμερα το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι στον ξεχωριστό συγχωριανό μας Δημήτρη Π. Ρούφα. Τα λόγια και οι σκέψεις μας εκφράζονται με δυσκολία, για την απώλεια ενός Ανθρώπου που τόσο άδικα δεν βρίσκεται πια ανάμεσα μας. Είμαστε σίγουροι ότι, όπως σε όλη του τη ζωή, μέχρι και την έσχατη ανάσα του, έτσι και στα γήπεδα του παραδείσου δεν θα πάψει να μάχεται για όλα όσα πίστευε και διαμόρφωναν τον βίο του. Ο Δημήτρης Π. Ρούφας, ήταν ένας και ανεπανάληπτος. Έφυγε μόλις στα 52 του χρόνια.
Οι αντιλήψεις του για τη ζωή τον έχριζαν πρότυπο για τους νεότερους του. Ήταν πρότυπο και για το ήθος του. Υπόδειγμα οικογενειάρχη και βιοπαλαιστή. Ακούραστος, περήφανος, εγκάρδιος, έμπιστος, συμπονετικός, γαλήνιος, σεμνός και πολλά άλλα που δεν αρκούν τα λόγια για να τα περιγράψουν.
Ο Δήμητρης Π. Ρούφας ήταν σημαιοφόρος του ΑΟ Πυλίου, εκφράζοντας όλα τα ιδανικά της ομάδας μας και αγωνιζόμενος με το αστείρευτο ταλέντο του και το αδιαπραγμάτευτο ήθος του για περισσότερο από 18 χρόνια, τίμησε στα γήπεδα όσο ελάχιστοι τη βυσσινί μας φανέλα και το Κωακό ποδόσφαιρο.
Γνωρίζουμε ότι τα λόγια δεν είναι ικανά να απαλύνουν τον πόνο των δυο παιδιών του, της συζύγου, των συγγενών και των οικείων του. Τους εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.
Καλό ταξίδι Δημήτρη και καλή ανάπαυση».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares