Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 14:23

Ανανεωσε με Τσόφλιο η Ερμιονίδα

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε η Ένωση Ερμιονίδας

Ο Γιώργος Τσόφλιος θα συνεχίσει να «πυροβολεί» τα αντίπαλα δίχτυα με τη φανέλα της ΑΕ Ερμιονίδας. Ο σύλλογός μας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασία του με τον 27χρονο επιθετικό για ακόμα έναν χρόνο.

Ο Γιώργος Τσιόφλιος έχει «πλούσιο» βιογραφικό και παραστάσεις, με ομάδες στις εθνικές κατηγορίες. Γεννήθηκε στη Λαμία στις 11 Αυγούστου του 1995 (έχει ύψος 1.86μ.). Ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία της ΠΑΕ Λαμίας και στα 16 του (2011) κλήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης. Στην ομάδα της Αρκαδίας έπαιξε σε όλα τα τμήματα υποδομών, ενώ ένα χρόνο μετά την έλευσή του στην Τρίπολη χρίστηκε επαγγελματίας. Εκείνη την περίοδο έγινε και διεθνής με τις εθνικές Κ-17 (Παίδων) και Κ-19 (Νέων).

Στη συνέχεια της καριέρα του έπαιξε σε Παναρκαδικό (Γ’ Εθνική), Παναργειακό (Γ’ Εθνική), Ιαλυσό (Γ’ Εθνική). Το 2017 θα έρθει για πρώτη φορά στην ΑΕ Ερμιονίδας, συνεχίζοντας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ακολούθως φόρεσε τη φανέλα του Οπούντιου Μαρτίνου, της ΑΕ Λευκίμμης (Γ’ Εθνική) και του Τυληκράτη Λευκάδας (Γ’ Εθνική). Στη συνέχεια πήρε (2020) μεταγραφή στον ΑΟ Επισκοπής. Με την ομάδα του Ρεθύμνου πανηγύρισε πρωταθλήματα και ανόδους από τη Γ’ Εθνική κατηγορία στη Football League και ακολούθως στη Super League 2. Συνέχισε να παίζει μπάλα στην Κρήτη και στον Άγιο Νικόλαο, ενώ το 2021 αποφάσισε να γίνει πραγματικότητα η 2η θητεία του στην ΑΕ Ερμιονίδας. Θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας για 3η αγωνιστική περίοδο.

Ο Γιώργος Τσόφλιος κατά τη διάρκειια της περσινής σεζόν (2021-22) πήρε χρόνο συμμετοχής σε 15 ματς στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ήταν σε όλα στην ενδεκάδα, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα συνολικά 1.224 λεπτά και σημείωσε έξι γκολ, με καθοριστικό τέρμα το πρώτο της ΑΕ Ερμιονίδας στη μεγάλη νίκη (2-0) εκτός έδρας κόντρα στον Παναρκαδικό…

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του ο έμπειρος επιθετικός μίλησε στο «ermionidafc.gr» και τόνισε:

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας με την ΑΕ Ερμιονίδας. Δε δυσκολεύτηκα να πάρω αυτή την απόφαση, διότι όσο περνάνε τα χρόνια, έχω καταλάβει ότι σημαντικό ρόλο στην καριέρα ενός παίκτης παίζουν οι συνθήκες που υπάρχουν σε μια ομάδα, αλλά και το να υπάρχει φιλικό – οικογενειακό κλίμα. Στοιχεία που έχω βρει στην ΑΕ Ερμιονίδας.

Έχω δεθεί πλέον με την ομάδα, θα αγωνιστώ για 3η χρόνια με τη φανέλα της. Θεωρώ ότι με την έλευση του νέου προπονητή και με τον σχεδιασμό που γίνεται φέτος από την αρχή της χρόνια η ομάδα θα παρουσιάσει εικόνα αντάξια της παρουσίας της όλα αυτά τα χρόνια στις εθνικές κατηγορίες. Εμείς οι παίκτες θα μοχθήσουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι σε όλους υγεία και καλή σεζόν. Ανυπομονώ να βρεθώ ξανά στο γήπεδο με τους συμπαίκτες μου».

Ευχόμαστε στον Γιώργο Τσόφλιο να έχει μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία, επιτυχίες και πολλά γκολ με την ομάδα μας… Συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά!!!

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares