Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 23:10

Τσιώλης: «Έχω βρει υγεία στον Άγιο Ιερόθεο, με εξιτάρει το νέο ξεκίνημα»

Κλήθηκε να αναλάβει το «τιμόνι» του Άγιου Ιερόθεου σε μία μεταβατική περίοδο, όχι μόνο για τον σύλλογο αλλά και για ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μπρος στις δυσκολίες του εγχειρήματος ο Βαγγέλης Τσιώλης δεν αρνήθηκε την πρόκληση, γνωρίζοντας ότι απαιτείται πολλή δουλειά για την επίτευξη των αγωνιστικών και βαθμολογικών στόχων. Έπειτα από μία εβδομάδα προετοιμασίας, ο νεαρός προπονητής μοιράστηκε με το Soccerlive κάποιες πρώτες σκέψεις του και υπογράμμισε τα «θέλω» του. «Ο Άγιος Ιερόθεος είναι μία ομάδα που βρίσκεται χρόνια στην κατηγορία.

Φέτος πάμε να ξεκινήσουμε από την αρχή. Από την περσινή ομάδα έχουν μείνει λίγα παιδιά, όμως ένα νέο ξεκίνημα είναι κάτι που πάντα εξιτάρει έναν προπονητή. Θα προσπαθήσω να περάσω τα στοιχεία μου στην ομάδα ομάδα, πολύ τρέξιμο, πολύ πρέσινγκ, καλή αμυντική λειτουργία, αυτοματισμούς, όμως θα χρειαστεί χρόνος για όλο αυτό, αφού πρόκειται για καινούρια ομάδα» σχολίασε αρχικά και συνέχισε: «Έχω βρει υγεία στον Άγιο Ιερόθεο. Ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρίνος και ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Τσιαμπουρής προσπαθούν για την ενίσχυση της ομάδας, ώστε να είναι ανταγωνιστική. Με τις προσθήκες που θα γίνουν, με παιδιά αξιολογημένα και χτίζοντας σε γερές βάσεις, πιστεύω ότι θα είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί».

Όσο για το διαδικαστικό μέρος της προετοιμασίας, ο Β. Τσιώλης ανέφερε: «Η προηγούμενη ήταν μία εβδομάδα προσαρμογής, στην οποία αξιολογήσαμε και κάποια παιδιά που ήρθαν να δοκιμαστούν. Στην ουσία γίνονταν παράλληλες προπονήσεις, μία για την κεντρική ομάδα και μία για τις δοκιμές. Κινούμαστε να ενισχυθούμε σε κάποιες θέσεις και ευελπιστούμε μέχρι τέλος Αυγούστου να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ κατά 80%. Αυτή η εβδομάδα που ξεκίνησε, θα κυλήσει με διπλές προπονήσεις».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares