Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 21:19

Ισοπαλία με συμπεράσματα για Άρη Πετρούπολης και Πανιώνιο

Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα είχαν ο Γιάννης Σιλεβίστας στον Άρη Πετρούπολης και ο Νίκος Κούστας στον Πανιώνιο.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο γήπεδο Πετρούπολης β', σε ένα φιλικό παιχνίδι που ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ (0-0). Οι σημαντικότερες στιγμές του καταγράφηκαν στο πρώτο ημίχρονο, με τους κυανέρυθροι να φτάνουν σε δύο περιπτώσεις πιο κοντά στο γκολ με πρωταγωνιστή τον Γεωργούση, αλλά να μην τα καταφέρνουν. Από την άλλη, οι ερυθροκίτρινοι είχαν δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Μαρίνου στο 44ο λεπτό, όπου η μπάλα άλλαξε πορεία στο τείχος. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά, ως απόρροια και των αρκετών αλλαγών που έγιναν από αμφότερες τις πλευρές. Κατά τα άλλα, ήταν ένα δυνατό τεστ, με αγωνιστική ένταση, αρκετές μονομαχίες και τρεξίματα από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Γιάννης Σιλεβίστας): Ρουμπής, Μανδαμαδιώτης, Τσερκώνης, Μενάι, Μπιμάι, Λεβέντης, Γάγγος, Λαζαρίδης, Αντωνακόπουλος, Μαρίνου, Αργυρίου

Στο β' μέρος έπαιξαν και οι Τρακόσης, Κορώνης, Ζέρβας, υπό δοκιμή, Γκίκας, Φαρμάκης, Θ. Λάππας, Κασβίκης, Φάμπιο, Καραστέργιος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Κούστας): Παχατούρας, Ξυγκόρος, Μερτύρης, Γκότοβος, Καλύβας, Μπρέγκου, Γροντής, Μαρινάκης, Πίσπας, Τσίπας, Γεωργούσης.

Στο β' μέρος έπαιξαν και οι Αντωνόπουλος, Καρδάμης, Διονέλλης, Ζούλιας, Ρεντζής, Τσιμπόκας, Μούντριχας, Παπαδάκης, Παυλής, Κουβαράς και Κοτσοβός.

(Φωτο: panionianea.gr)

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares