Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 16:59

Επιστροφή Μηλιώτη στην ΑΕ Ερμιονίδας

Η επιστροφή του Βασίλη Μηλιώτη στην ΑΕ Ερμιονίδας είναι γεγονός!

Η ομάδα της Αργολίδας ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου αριστεροπόδαρου άσου, ο οποίος ήδη έκανε την πρώτη προπόνηση στο γήπεδο της Ερμιόνης, όπου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες του και να μιλήσει από κοντά με τον προπονητή Κώστα Καλογιαννίδη. Η σχετική ενημέρωση, που συνοδεύεται και από το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή, αναφέρει:

«Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βασίλη Μηλιώτη για την αγωνιστική περίοδο 2022-23. Ο Βασίλης Μηλιώτης γεννήθηκε στις 26 Φλεβάρη του 1996 και αγωνίζεται στα αριστερά της άμυνας, καλύπτοντας όλη την πλευρά. Θα φορέσει τη φανέλα του συλλόγου μας για δεύτερη φορά, έχοντας, πλέον, πολλές παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες, ενώ πέρυσι έπαιξε στον ΑΣ Σαντορίνης 2020. Έχει αγωνισθεί με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας Νέων (U19), ξεκινώντας την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης. Όντας παίκτης της ομάδας της Αρκαδίας ήρθε ως δανεικός στην ΑΕ Ερμιονίδας στα μέσα της περιόδου 2014-15, όταν η ομάδα μας αγωνιζόταν στη Football League. Τότε κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και έγινε, μάλιστα, ο πρώτος παίκτης της πρώτης ομάδας της ΑΕ Ερμιονίδας, ο οποίος πήρε κλήση για αντιπροσωπευτικό συγκρόιτημα. Μαζί με τον Βασίλη Μηλιώτη, ο τότε ομσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Γκούμας είχε καλέσει και τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Νέων της Ένωσης Χρήστο Κολλά. Στη συνέχεια έπαιξε σε Παναρκαδικό, Παναργειακό, ΑΟ Χανίων, Αχαρναϊκό, Παναιγιάλειο, Εθνικό Πειραιώς, Ιωνικό, Φωστήρα, ΑΣ Σαντορίνης 2020... Βασίλη Μηλιώτη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας! Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας... Συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά!»



Μηλιώτης: Μπορούμε να πετύχουμε πράγματα

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο 26χρονος παίκτης υπογράμμισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (ermionidafc.gr): «Θα αγωνιστώ ξανά με τη φανέλα της ΑΕ Ερμιονίδας και αυτό με γεμίζει με ιδιαίτερη χαρά. Οι άνθρωποι του συλλόγου με αγκάλιασαν ξανά από την πρώτη στιγμή και αυτό γεμίζει δύναμη κάθε ποδοσφαιριστή. Ξέρω ότι ο σύλλογος διακρίνεται για το οικογενειακό κλίμα και τις συνθήκες που παρέχει στους παίκτες, κάτι που είχα δει από την πρώτη φορά που έπαιξα εδώ. Ήρθα στην ΑΕ Ερμιονίδας για να τερματίσουμε στο πρωτάθλημα όσο πιο ψηλά γίνεται. Εάν κοιτάς ψηλά και πιστεύεις στις δυνατότητές σου, τότε μπορείς να πετύχεις πράγματα. Φυσικά με αφοσίωση και προσήλωση στους στόχους, με σκληρή δουλειά στο γήπεδο, ενότητα και σεβασμό προς όλους».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares