Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 21:09

Επιβλητικός ο Πανιώνιος απέναντι στην Κηφισιά

Θα κινδύνευε να πέσει στο... κενό η οποιαδήποτε εκτίμηση για την πορεία μίας ομάδας στο πρωτάθλημα, αν βασιζόταν στην εικόνα της σε ένα φιλικό προετοιμασίας.

Εκείνο, ωστόσο, που θα μπορούσε να υποστηρίξει κανείς με μπόλικη δόση αυτοπεποίθησης, είναι ότι στον φετινό Πανιώνιο κάτι καλό γίνεται! Σε ένα φιλικό αρκετών απαιτήσεων με αντίπαλο ομάδα που προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της σε ανώτερη Κατηγορία, ο Πανιώνιος υποδέχθηκε την Κηφισιά στο στάδιο της Ν. Σμύρνης και επικράτησε με το εμφατικό 3-0, διατηρώντας ψηλά τις προσδοκίες στις τάξεις των φιλάθλων του. Το σύνολο του Ν. Κούστα παρουσιάστηκε σαν μία καλοκουρδισμένη μηχανή στον αγωνιστικό χώρο και κέρδισε τις εντυπώσεις απέναντι στο συγκρότημα του Γ. Πετράκη, που είχε ορισμένα καλά διαστήματα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Μπροστά σε περίπου 600 φιλάθλους τους, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 3ο λεπτό με μία θαυμάσια έμπνευση και εκτέλεση του Τσίπρα. Έπειτα από λάθος συνεννόηση στην άμυνα των φιλοξενούμενων, η μπάλα απομακρύνθηκε από αμυντικό κι ενώ ο Αναγνωστόπουλος κινούνταν προς το σημείο, εκείνη κατέληξε στον άσο των κυανέρυθρων, ο οποίος σε πρώτο χρόνο και χωρίς να είναι στραμμένος προς την εστία, σούταρε ψηλοκρεμαστά και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0! Στο 17ο λεπτό ο γκολκίπερ της Κηφισιάς απέκρουσε σωτήρια σε κοντινό σουτ του Πίσπα, ενώ δέκα λεπτά μετά μπλόκαρε σε πλασέ του Τσίπρα. Στο τελευταίο τέταρτο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν την άμυνα του Πανιωνίου και διεκδίκησαν την ισοφάριση. Στην καλύτερη στιγμή τους, στο 42ο λεπτό, ο Τεττέι ανάγκασε σε δύσκολη απόκρουση τον Αντωνόπουλο με δυνατό σουτ από πλάγια θέση και στην εξέλιξη της φάσης οι αμυντικοί πρόλαβαν να παρεμποδίσουν, απομακρύνοντας σε κόρνερ, την προσπάθεια του Γκίνι.

Οι Κηφισιώτες ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο με πέντε αλλαγές, διαφοροποιώντας κατά πολύ τη σύνθεσή τους. Οι κυανέρυθροι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, ενώ και με τα νέα πρόσωπα που έπαιρναν θέση στον αγωνιστικό χώρο, διατηρούσαν εξίσου σε υψηλά επίπεδα την εικόνα τους. Στο 51' ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε το σουτ του Ρεντζή, ενώ στο 80' ο Αγριμάκης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια στο σουτ του Γεωργούση. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος βρήκε άλλα δύο γκολ, κλείνοντας με θριαμβευτικό τρόπο το φιλικό. Στο 82' ο Μπρέγκου βγήκε στον κενό χώρο, έφερε υπέροχα με το κεφάλι την μπάλα μπροστά του, καταδιωκόμενος από δύο αντιπάλους, και με δυνατό σουτ στην πτώση του έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας για το 2-0. Στο 88ο λεπτό ο Γεωργούσης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με θαυμάσιο σουτ εκτός περιοχής για το τελικό 3-0.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Κούστας): Αντωνόπουλος, Ξυγκόρος (13' λ.τρ. Καρδάμης), Διονέλλης, Ζούλιας, Γκότοβος, Καλύβας (84' Παυλής), Μπρέγκου (84' Κουφουδάκης), Γροντής (61' Παπαδάκης), Τσίπρας (68' Μαρινάκης), Ρεντζής (56' Γεωργούσης), Πίσπας (78' Τσιμπόκας)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιώργος Πετράκης): Αναγνωστόπουλος (64' Αγριμάκης), Παναγιώτου (46' Σέις), Να (74' Σ. Ποζατζίδης), Μαζουλουξής (46' Μπαρμπόσα), Σωτηράκος, Γκίνι (85' Κωνσταντακόπουλος), Παπασάβας (46' Πρίτσας), Ταλάλ (74' Σμπώκος), Τεττέι (46' Καλλέργης), Κουιρουκίδης (46' Ιατρούδης), Νοικοκυράκης (74' Λ. Ποζατζίδης).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares