Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 18:46

Δεύτερη έδρα στου Ρέντη ο Εθνικός

Στον Δήμο Νίκαιας-Ρέντη βρήκε τη φιλόξενη στέγη που αναζητούσε ο Εθνικός, για να χρησιμοποιήσει ως δεύτερη έδρα στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Πέρα από το γήπεδο Περάματος, οι κυανόλευκοι θα μπορούν να αγωνίζονται στο γήπεδο Ρέντη, χωρίς μάλιστα να παραλείπουν να ευχαριστήσουν θερμά τον δήμαρχο Γιώργο Ιωακειμίδη που στέκεται αρωγός στην προσπάθεια της ιστορικής ομάδας. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Διοίκηση του Εθνικού Ομίλου Φιλάθλων Πειραιώς-Φαλήρου, σύσσωμο το τμήμα ποδοσφαίρου της ανδρικής ομάδας του Ομίλου, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμο Νίκαιας που είναι αρωγός στην προσπάθεια μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον δήμαρχο Νίκαιας Αγίου Ιωάννη Ρέντη κ. Ιωακειμίδη και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Χατζηπαυλίδη για την παραχώρηση του γηπέδου 'Π. Νικολαΐδης' ως δεύτερη έδρα της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου του Εθνικου Πειραιά. Ο κ. Ιωακειμίδης, σεβόμενος την ιστορία του συλλόγου, στέκεται αρωγός στην προσπάθεια μας, παραχωρώντας το γήπεδο 'Π Νικολαΐδης' για χρήση ως δεύτερη έδρα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει την ομάδα μας, είναι η μόνιμη έδρα για τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Ο Εθνικός Ομιλος Φιλάθλων Πειραιώς-Φαλήρου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι στέκονται αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια και συνεχιζει με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να βρεθεί η μόνιμη έδρα που θα την απολαύσει όλη η οικογένεια του Εθνικού».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares