Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 16:51

Χορταστική ισοπαλία ανάμεσα σε Αγία Παρασκευή και Θύελλα Ραφήνας

Ισόπαλο με σκορ 3-3 έληξε το φιλικό που έδωσε η Αγία Παρασκευή με την Θύελλα Ραφήνας.

Οι «μελανόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν στο σκορ με 2-0 από τους γηπεδούχους χάρη σε τέρματα των Κατσέρη και Μπουτσικάρη, με το δεύτερο γκολ να έρχεται από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι στο 43’, με τον Παντελίδη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1, σκορ με το οποίο έληξε και το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Ραφήνας κατάφερε να ανατρέψει το σκηνικό και αρχικά να ισοφαρίσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χίσο για το 2-2 και μάλιστα να προηγηθεί με 3-2 με γκολ του Παντελίδη. Ωστόσο, λίγα λεπτά πριν από το φινάλε η ομάδα της Αγίας Παρασκευής ισοφάρισε σε 3-3 για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα με τέρμα του Κοτσάκη..

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Αραμπατζής, Κολλιας, Χατζιου, Ρυτσωτάκης, Γαλανόπουλος, Σταμούλης, Πρέντι, Λαμπρίδης, Μπουτσικάρης, Κατσερης, Κραψιτης. Έπαιξαν ακόμη οι Πανούσης, Μητσης, Πέτρου, Μιχαηλιδης, Γιαννόπουλος, Μαρκου, Καλομοιρης, Καλογερας, Κοτσακης, Φαρκωνας.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Φύτρος, Σαντίκου, Ντόσκας, Μαργέτης, Μαρτίνος, Σουλτανίδης, Γκούμας, Χίσο, Γούλας, Παντελίδης.

Έπαιξαν και οι Πρίφτης, Πιέτρι, Νάκας, Δημητρίου, Μπαριτάκης, Τόσκα, Σαμάρκος, Μπουντάκης, Δημάτσας, Ρόβινας.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares