Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 17:51

Ήττα με συμπεράσματα για την Ερμιονίδα

Με το προπονητικό επιτελείο να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο που προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Super League 2, η ΑΕ Ερμιονίδας γνώρισε την ήττα (7-0) από τον Παναθηναϊκό Β' σε φιλικό που έγινε στο προπονητικό κέντρο των «πράσινων» («Γεώργιος Καλαφάτης») στο Κορωπί το απόγευμα της Κυριακής (11/09).

Ο Κώστας Καλογιαννίδης είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει τις αδυναμίες της ομάδας του, μετά από ένα διάστημα επίπονων προπονήσεων.

Οι «πράσινοι» σημείωσαν τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, με τους Αγκοστίνιο (σκόραρε δις) και Μαρτίνη. Στο δεύτερο 45λεπτο σκόραραν οι Σαρδέλης, Κρυπαράκος, Μαρτίνης (2ο γκολ), Μπιλάλ.

Παναθηναϊκός Β’ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Αντωνίου, Μαρτίνης, Ηλιάδης, Σερπέζης, Ταβάρες, Αθανασακόπουλος, Κρυπαράκος, Αγκοστίνιο.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν: Σουρδής, Ανδρικόπουλος, Σιδεράς, Πόμπι, Ματσαδές, Καραμπάς, Κωστόπουλος, Σαρδέλης, Φουρτάδο, Αλμπάνης, Μπιλάλ.

ΑΕ Ερμιονίδας (Κώστας Καλογιαννίδης): Πονηρός, Αντωνίου, Μηλιώτης, Τζιέρης, Βιρβίλης, Τρέσα, Χούι Φερέιρα, Λαντίκας, Τσόφλιος, Τριμπόνιας, Μπρούνο Εμπαλό.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Πρωτόπαπας, Ραφαέλ Φερνάντεζ Ντο Νασιμέντο, Λέρμας, Φουρνάρος.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares