Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 19:26

Ζουρούδης: «Ο σχεδιασμός τρέχει σε όλα τα επίπεδα - Θα είμαστε πανέτοιμοι για να μπούμε στο πρωτάθλημα»

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκονται οι... μηχανές στον ΑΟ Χαλκίδας, με σκοπό τη δημιουργία μίας ομάδας που θα σταθεί ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Παρότι η αρχή άργησε να γίνει, από τα τέλη Αυγούστου ο σχεδιασμός υλοποιείται σε όλα τα επίπεδα, με τον Πέτρο Ζουρούδη να ηγείται του αγωνιστικού μέρους και να περιγράφει, για λογαριασμό του Soccerlive, τις ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί. «Παρότι ακόμη δεν είχε αναδειχθεί επίσημα η διοίκηση, από τις 22 Αυγούστου είχα πάρει εντολή να δουλεύω, με σκοπό να κερδίζαμε χρόνο. Έγινε ένα άνοιγμα σε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπήκαν σε μία διαδικασία αξιολόγησης. Είδαν κι εκείνοι τις συνθήκες στην ομάδα, αλλά κι εμείς τους εξηγήσαμε το πλάνο και τα δικά μου 'θέλω' ως προπονητής» αφηγήθηκε ο νεαρός τεχνικός και συνέχισε: «Έχουμε αποκτήσει πλέον έναν κορμό. Υπάρχει μία δεκατετράδα ποδοσφαιριστών που έχουν συμφωνήσει και είναι για ανακοίνωση. Ο σχεδιασμός τρέχει σε όλα τα επίπεδα, κάθε μέρα που περνάει η κατάσταση βελτιώνεται».

Αύριο (17/9) το απόγευμα, στις 18:00, ο ΑΟ Χαλκίδας υποδέχεται στο δημοτικό στάδιο Χαλκίδας τον Πανελευσινιακό σε φιλικό αγώνα και ο Π. Ζουρούδης υπογραμμίζει: «Είναι από τα πιο δυνατά φιλικά παιχνίδια που θα έχουμε δώσει. Θα τεστάρουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε δυνατό αντίπαλο, ώστε να δούμε και τα δεδομένα της κατηγορίας. Θεωρώ ότι θα είμαστε πανέτοιμοι για να μπούμε στο πρωτάθλημα».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares