Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 11:57

Μοιράστηκαν εντυπώσεις Μοσχάτο και Προοδευτική - Τίμησε Αραβαντινό η ΑΕΜ

Ένα φιλικό ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες διεξήχθη στο 'Σπύρος Γιαλαμπίδης' του Ταύρου εκεί που το Μοσχάτο παρουσίασε πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο μένοντας στο 2-2 με την Προοδευτική που με τη σειρά της παρουσίασε δυο πρόσωπα.

Το Μοσχάτο μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, δείγμα της δουλειάς που έχει γίνει από τον Άκη Τζουμερκιώτη, και κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 χάρη σε γκολ του Παυλάκη με προβολή και αυτογκολ. Στη συνέχεια το Μοσχάτο είχε ακόμη τρεις καλές στιγμές για να πετύχει γκολ όμως δεν τα κατάφερε, ενώ στο 25' η Προοδευτική μπορούσε να ισοφαρίσει. Οι παίκτες του Γιάννη Μάγγου πηκαν εντυπωσιακά στην επανάληψη και αρχικά στο 50’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιαννιτσανη ύστερα από ανατροπή του Νομικού μειωσαν σε 2-1 και στη συνέχεια στο 59’ ισοφαρισαν ύστερα από καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Παυλιδη.

Πριν από την έναρξη του αγώνα ο Στέφανος Φαναρίτης τίμησε την Προοδευτική για την άνοδο στην SL2 και τον πρόεδρο της, Αντώνη Αραβαντινό για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, παραδίδοντας του τιμητική πλακέτα και ένα κύπελλο στην ομάδα.

Περισσότερα από 800 άτομα παρακολούθησαν το ματς.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Άκης Τζουμερκιώτης) Σταματόπουλος, Σταύρου, ΣΙμονιάν, Τζωρτζάτος, Ανδρίκος, Πουρσανιδης, Χαλβαντζιου, Τζέλι (42' λ.τρ. Πασαλιδης), Ψυχογιος, Νιζαμης, Παυλακης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Γκόγκα, Κουτσούμπας, Θεοδοσιου, Ρεντι.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Γιάννης Μάγγος) Αστράς, Αλεξιου, Παύλας, Ποτουρίδης, Φαζός, Μαρκοπουλιώτης, Πίσσας, Μεγαρίτης, Παυλιδης, Ευθυμίου, Γιαννιτσάνης.

Έπαιξαν ακόμη οι Καραργύρης, Σινγκ, Νομικός, Μπρέμπος, Λαζαρίδης, Καρίκι, Παντελιδης, Θεοδωριδης, Τζανουλινος, Γκαργκαλατζίδης, Αλιμπε, Φλενσμποργκ.

 

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares