Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 14:57

Κατέκτησε το πρώτο του Σούπερ Καπ ο Φοίνικας Επιδαύρου

Μετά το παρθενικό του Κύπελλο την περσινή σεζόν, ο Φοίνικας Ν. Επιδαύρου κατέκτησε και το πρώτο Σούπερ Καπ της ιστορίας του!

Σε έναν σπουδαίο τελικό που έγινε στο ΔΑΚ Άργους, η ομάδα του Δ. Κρεμμύδα επικράτησε πάλι του Παναργειακού, ξανά με σκορ 2-1, πετυχαίνοντας άλλη μία σπουδαία επιτυχία στην Αργολίδα!

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο έλειψαν οι μεγάλες ευκαιρίες, οι κόκκινοι πήραν το προβάδισμα στο δεύτερο μέρος και, συγκεκριμένα, στο 55'. Ο Γεωργίου έβγαλε προωθημενη μπαλιά στον Μπιτζή, ο τελευταίος μπηκε στην περιοχή και σούταρε, ο Βλάχος απέκρουσε όμως η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Φλεβάρη και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Πέντε λεπτά μετά ο Μπιτζής μπήκε από πλάγια θέση στην περιοχή του Παναργειακού και πλάσαρε στην απέναντι γωνία για το 2-0. Το μόνο που κατάφεραν οι πράσινοι, ήταν να μειώσουν για το τελικό 2-1 στο 70'. Ο Διαμαντής μπήκε στην περιοχή και πάσαρε στον Αντωνόπουλο ο οποίος με πλασέ παραβίασε την εστία του Διασσινού.

Διαιτητές: Τριανταφύλλου, Μαυροκορδόπουλος-Μακρής

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κρεμμύδας): Διασσινός, Μούγιος, Καρέλης, Χρ. Κάπλατζης, Τριμπόνιας, Παπαϊωάννου, Μερκούρης (77' Κουιμελής), Χατζησοφρωνίου (90' Φλώρος), Μπιτζής (73' Π. Κάπλατζης), Λαθούρης, Γεωργίου

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Βλάχος, Τσίρος (46' Διαμαντής), Φλεβάρης, Καπετανάκης (62' Πλαστουργός), Σακελλαρόπουλος, Πούτσι, Τσιώλης (62' Αντωνόπουλος), Στρέμπας, Καμπεράι, Αλεξανδρής (74' Θεοδοσιάδης), Τσιράκης (46' Παιδάκης).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares